Βασίλισσα Ράνια: Λάτρης των μεγάλων fashion brands - Με Alexander McQueen, Jimmy Choo & Bottega Veneta σύνολο στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Συνδυάζει άψογα όλα τα κομμάτια των luxurious οίκων μόδας

Για ακόμη μία φορά η Βασίλισσα Ράνια μας αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο royal fashion icon!

Έχει αδυναμία στα μεγάλα brands, συνδυάζοντας τα έτσι που απλά τα απογειώνει.

Η 53χρονη μετέβη στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο φακός την απαθανάτισε καθώς έμπαινε στο ξενοδοχείο της με απίθανο outfit.

Την είδαμε, λοιπόν με σικ μαύρη pencil φούστα με ασύμμετρο στρίφωμα και ασημί φερμουάρ του οίκου Alexander McQueen, συνδυάζοντας την άψογα με λευκή Rabanne μπλούζα με μία ασημένια λεπτομέρεια.

Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνες Jimmy Choo γόβες και μία iconic Bottega Veneta τσάντα.

Ανυπομονούμε να δούμε και τα υπόλοιπα σύνολα που μας επιφυλάσσει από αυτό το ταξίδι της!

Το τελευταίο διάστημα, να σημειώσουμε ότι λόγω επίσκεψης σε μικρές πόλεις της Ιορδανίας η Βασίλισσα προσάρμοζε τα ρούχα της ανάλογα το χώρο.

Έτσι, επέλεγε παραδοσιακά ενδύματα και φορέματα σε άνετη γραμμή με περίτεχνα μοτίβα.

Δείτε μερικά από αυτά εδώ:Η καλύτερη εμφάνιση της Βασίλισσας Ράνιας! Με παραδοσιακό ένδυμα & πολύχρωμο μοτίβο στο πλευρό του συζύγου της (φωτό)

Παρακαλώ Βασίλισσα Ράνια, μου στέλνετε ένα ίδιο καφτάνι; - Τα φοράμε πολύ και στην Ελλάδα – Μαύρο με περίτεχνα κεντήματα (φωτό & βίντεο)

Εκθαμβωτική η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με κομψό maxi φόρεμα & Bottega Veneta clutch – Ο Βασιλιάς Αμπντάλα την τιμά ενόψει της Ημέρας της Γυναίκας (φωτό & βίντεο)

Βασίλισσα Ράνια: Υπέρκομψη μέσα σε φανταστικό μαύρο παραδοσιακό φόρεμα με κόκκινα περίτεχνα κεντήματα - Απλά υπέροχο! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ