Colin Farrell: Το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Dolce&Gabbana - Γοητευτικός παρά ποτέ με τα πιο καλοραμμένα ρούχα για άντρες (Φωτό)

"Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω τη σχέση μου με την οικογένεια του διάσημου οίκου"

Το πρόσωπο της νέα καμπάνιας του οίκου μόδας Dolce&Gabbana γίνεται ο Colin Farrell.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός ποζάρει με νέα "ρόλο" φορώντας άψογο κουστούμι με την υπογραφή φυσικά Dolce &Gabbana.

Σε ασπρόμαυρα πλάνα τον βλέπουμε πιο γοητευτικό από ποτέ να απογειώνει τα νέα σχέδια της συλλογής Sartoria.

Βέβαια, δεν τον επέλεξαν τυχαία, καθώς συχνά επιλέγει καλοραμμένα ρούχα από τον Ιταλικό οίκο, για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμη: Στο κόκκινο χαλί η λαμπερή Νικόλ Κίντμαν & ο Κολιν Φάρελ για την πρεμιέρα του Λάνθιμου στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)

Επίσης, μέσα στα χρόνια τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε αρκετές καμπάνιες μόδας αλλά και αρωμάτων της  Dolce & Gabbana. 


"Με σπουδαία δημιουργικότητα και πάθος αυτά τα κοστούμια είναι υψηλή τέχνη που ζωντανεύει μέσα από τη  Sartoria, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζει τη σχέση μου με την οικογένεια της Dolce & Gabbana", σημείωσε ο 47χρονος στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Διαβάστε ακόμη: «A Big Bold Beautiful Journey»: Νέα ταινία με πρωταγωνιστές την Μάργκοτ Ρόμπι & τον Κόλιν Φάρελ - "Ευφάνταστη ιστορία δύο αγνώστων"

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το διάστημα ο Colin Farrel κάνει γυρίσματα για τη νέα ταινία A Big Bold Beautiful Journey στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Margot Robbie ενώ πρωταγωνιστεί και στο The penguin, ένα spinoff του The batman, που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Max.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ