Πρίγκιπας Χάρι μόνος στην Βρετανία: H συνάντηση με τον ασθενή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο – Σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσει τον αδελφό του! (φωτό)

Στην Αγγλία χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε σήμερα από την Καλιφόρνια στην Αγγλία με σκοπό να δώσει το «παρών» αύριο στην 10η επέτειο των αγώνων Invictus καθώς και για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο.

Ο μικρότερος γιός του Βασιλιά Καρόλου επέστρεψε στη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο, τον Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση του για καρκίνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι μόνος του, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Όπως είναι συνηθισμένο πλέον ο Πρίγκιπας Χάρι δεν πρόκειται να βρεθεί με τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την ασθενή Πριγκίπισσα Κέιτ, της οποίας η θεραπεία για τον καρκίνο συνεχίζεται μετά την αποκάλυψη τον περασμένο Μάρτιο.

Βάσει στοιχείων που είχε επικαλεστεί η Sun την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι ο Χάρι «είναι πολύ πρόθυμος να συναντηθεί με τον πατέρα του» και ότι «ενώ ο δούκας βρίσκεται κανονικά 5.000 μίλια μακριά από τον πατέρα του στην Καλιφόρνια, θα είναι μια ευτυχής σύμπτωση που θα βρεθούν μόλις δύο μίλια μακριά την επόμενη εβδομάδα».

Εκείνο το δημοσίευμα ανέφερε επιπλέον, ότι ο Χάρι «είναι σαφές πως θέλει πολύ να δει τον πατέρα του καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του και οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν μια ακόμη επανασύνδεση κάποιου είδους την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε ακόμα: Meghan Markle: To royal sexy εξώπλατο – Ο κλασικός κότσος & η τρυφερή αγκαλιά από τον Πρίγκιπα Harry (φωτό)

Για την ιστορία, Ο Πρίγκιπας Χάρι την πρώτη φορά που συνάντησε τον πατέρα του μετά την διάγνωσή του με καρκίνο, έκατσε μόνο 45 λεπτά μαζί του. 

Διαβάστε ακόμα: Τρικυμία στο Buckingham: Οι συνεχείς απουσίες του Ουίλιαμ και το απολωλός πρόβατο Χάρι στην Αμερική (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ