Κατερίνα Διδασκάλου: Υποδέχεται το καλοκαίρι με μία "δροσερή" βουτιά - Εκπληκτική σιλουέτα με μαύρο ολόσωμο μαγιό (φωτό)

Αποχαιρετάει το Πάσχα ... ποιητικά!

Τη δική της βουτιά έκανε η Κατερίνα Διδασκάλου!

Μαζί με άλλες αγαπημένες celebrities, έτσι και η γνωστή ηθοποιός εκμεταλλεύθηκε τον ηλιόλουστο καιρό και πήγε στην παραλία.

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες βουτιές των celebrties - Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Κορινθίου, Δούκισσα Νομικού έβαλαν το μαγιό τους νωρίτερα! (φωτό)

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους 112 χιλιάδες ακολούθους της διάφορα ενσταντανέ που τη δείχνουν να ποζάρει στα ρηχά παρέα με μία φίλη της.

Εντυπωσιακή όπως πάντα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της απογειώνει το μαύρο ολόσωμο μαγιό που επέλεξε.

"…Αποχαιρετώντας το Πάσχα. Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι... 🌊 με το «Fata Morgana» του Νίκου Καββαδία.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου διαλέγει συχνά ποιήματα Ελλήνων ποιητών, για να συνοδεύσει τις δημοσιεύσεις της.

Διατηρεί ενεργό λογαριασμό στα social media και δεν παραλείπει να μας ενημερώνει για τη ρουτίνα και την καθημερινότητα της!

Διαβάστε ακόμη: Μελίνα Μερκούρη η Κατερίνα Διδασκάλου - Οι πρώτες φωτό από την ταινία στην οποία θα υποδυθεί η μεγάλη μας ηθοποιός

Να υπενθυμίσουμε ότι σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφική ταινία για την Μελίνα Μερκούρη, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ