Άγιοι Ανάργυροι: Βουβός πόνος στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα - Δικαίωση & τιμωρία ζητά η οικογένεια της (βίντεο)

Πέρασαν 40 μέρες από το φρικτό έγκλημα

Σε κλίμα οδύνης τελέσθηκε το μνημόσυνο της αδικοχαμένης Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Δικαίωση και τιμωρία ζητά η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.


«Θέλω στη μνήμη της κόρης μου και σε όλον αυτόν τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω όλα τα παιδιά, όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλάνε στους γονείς τους και στους φίλους τους, και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα. Μακάρι η Κυριακή μου να είναι το τελευταίο κορίτσι που έφυγε έτσι φριχτά», δήλωσε στις κάμερες ο πατέρας της 28χρονης.

EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Μαζαράκη, επεσήμανε ότι οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να τιμωρηθούν «όπως πρέπει».

Διαβάστε ακόμη: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα - Η γυναίκα νεκρή 1,5 μέτρα από τη σκοπιά - Το φονικό μαχαίρι με τη λάμα 20 εκατοστών (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Νέο βίντεο - σοκάρει από τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους: Τα 14 δευτερόλεπτα της επίθεσης – «Ο σκοπός δεν έδωσε καμία σημασία» λέει ο Στ. Μπαλάσκας

Διαβάστε ακόμη: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ