Θρίλερ με τη γυναικοκτονία 40χρονης στο Μενίδι: Το μαχαίρι ήταν καρφωμένο στην κοιλιά της - Είχε καταγγείλει δύο φορές τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία (βίντεο)

Η άτυχη γυναίκα παραμένει νεκρή στο πεζοδρόμιο περίπου τρεις ώρες

Νέα γυναικοκτονία είναι συγκλονίζει, αυτή τη φορά στο Μενίδι. Η 40χρονη που βρέθηκε νεκρή στον δρόμο το πρωί φέρετε να είχε καταγγείλει δύο φορές τον εν διαστάσει σύζυγό, Αλβανικής καταγωγής για ενδοοικογενειακή βία.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι δίπλα στη γυναίκα, που ήταν βαρύτατα τραυματισμένη, βρέθηκε ένα μαχαίρι, ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μαχαίρι δεν εντοπίστηκε τελικά σε κοντινή απόσταση, αλλά καρφωμένο στην κοιλιακή χώρα του θύματος, ενισχύοντας έτσι το σενάριο της ανθρωποκτονίας.


Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή περαστικός

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, γύρω στις 6:00 το πρωί ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, και αμέσως έφθασαν στο σημείο άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, είπε στο Mega ότι κάποιος περαστικός ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό.


Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ