Στέλιος Ρόκκος για τη Eurovision: "Την κατασπάραξαν την Μαρίνα Σάττι - Εγώ θα έφευγα" (βίντεο)

Μιλάει μεταξύ άλλων για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού 

Στην κάμερα του Open και την εκπομπής "Πρωινό Σουσού" μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη Eurovision, στον Στέφανο Κασσελάκη και την τραγική απώλεια του αδερφού του.

«Στη φετινή Eurovision υπήρξε πολύ γλωσσοφαγιά, λύσσα και κακία, κατασπάραξαν τη Μαρίνα Σάττι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής. 


Για τη Μαρίνα Σάττι είπε: «Τη λατρεύω χωρίς να την ξέρω. Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε. Η Μαρίνα είναι ότι πιο φρέσκο έχουμε, η εικόνα της είναι μεγαλύτερη από το τραγούδι» είπε ο τραγουσιστής και συμπλήρωσε: «Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό».

«Να σου πω κάτι όμως; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία που πήγαν να το κατασπαράξουν αυτό το παιδί. Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα έφευγα. Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας. Για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι».

Για την τραγική απώλεια του αδελφού του είπε: «Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό, τρώω τη ζωή με το κουτάλι» Τέλος, είπε πως έκοψε το τσιγάρο. «Έχω σταματήσει το κάπνισμα. Είχα μόνο μία επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες ο Στέλιος Ρόκκος έχασε τον αδερφό του, Νίκο έπειτα από πνιγμό.

Διαβάστε ακόμη: Βαρύ πένθος για το Στέλιο Ρόκκο: Έφυγε από τη ζωή και ο άλλος του αδερφός - Πνίγηκε στο ψαροντούφεκο ανοιχτά της Λήμνου (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της κόρης του Νίκου Ρόκκου - Ο 50χρονος πνίγηκε παραμονή της Πρωτοχρονιάς (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρόκκο - Συντετριμμένος ο αδερφός του, Στέλιος (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ