Οταν ο Γουόρεν Μπίτι δίδαξε στον νεαρό Ρομπ Λόου τι σημαίνει χολιγουντιανός γόης



Γκουρού στα ερωτικά είχε στα νιάτα του ο καλοκάγαθος, τότε, Ρομπ Λόου τον χολιγουντιανό γόη Γουόρεν Μπίτι. Στα 18 του ο Λόου, που τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στο Χόλιγουντ, βρέθηκε απρόσμενα με το ίνδαλμά του και εκείνη η συνεύρεση τους επέδρασε καταλυτικά στη μετέπειτα ζωή του άσημου τότε ηθοποιού. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του «Love Life» που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου:

«Τότε τα είχα με μια κοπέλα, επιτυχημένη ηθοποιό, που ήταν φίλοι με τον Γουόρεν Μπίτι. Προς τιμήν της, κάθε φορά που ήταν καλεσμένη στου Γουόρεν μού έλεγε να τη συνοδεύω. Αλλά από βλακεία μου διαρκώς έλεγα όχι. Παραδόξως μια φορά δέχθηκα.

Με τον Γουόρεν δεν είχα συναντηθεί, μιλούσαμε όμως κάθε φορά που ζητούσε τη φίλη μου στο τηλέφωνο. Μας υποδέχθηκε με θέρμη και αμέσως πρότεινε να πάμε στον κάτω όροφο. "Εχω επιλέξει δύο ταινίες με τον Μπαρτ Ρέινολντς" συνέχισε. Μας οδήγησε σε μια ιδιωτική αίθουσα προβολής με παχιά μοκέτα και σειρές από άνετους καναπέδες. Εκείνος ξυπόλητος, με τζιν και ένα λευκό τισέρτ, γοητευτικός σε βαθμό που θα έβαζε σε πειρασμό και τη μητέρα Τερέζα. Συντροφιά του εκείνο το βράδυ ήταν μια ηθοποιός που γνώριζα από ένα σίριαλ καλωδιακού δικτύου στο Σινσινάτι.



Στη μέση της ταινίας η φίλη του βαρέθηκε. "Ποιος θέλει παγωτό;" ρώτησε και κατευθύνθηκε στην κουζίνα μαζί με τον Γουόρεν και την κοπέλα μου. Εμεινα μόνος. Λίγο μετά ήταν σαφές ότι δεν θα επέστρεφαν. Πήγα στην κουζίνα. "Για σένα λέγαμε τώρα" κάνει ο Γουόρεν προσφέροντάς μου παγωτό. Εριξα μια ματιά στη φίλη μου που είχε ύφος γάτας που μόλις είχε καταπιεί το καναρίνι.

"Μου θυμίζεις τον Γουόρεν στα νιάτα του" πετάχτηκε η φιλενάδα του Μπίτι. "Αλήθεια λέει" συμπλήρωσε εκείνος κάνοντάς με να κοκκινίσω. "Ημουν άσημος ηθοποιός και είχα σχέση τότε με τη Νάταλι Γουντ. Εδώ που τα λέμε, και εσύ", είπε στη φίλη μου ο Γουόρεν, "μου θυμίζεις τη Νάταλι. Και έχει πλάκα διότι η Νάταλι ήταν διαρκώς προσκεκλημένη του Φρανκ Σινάτρα για μια βουτιά στην πισίνα του. Ποτέ δεν έδωσα σημασία. Χρόνια αργότερα τη ρώτησα "τι κάνατε τότε με τον Σινάτρα"; Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: Εσύ τι λές; Πη...μασταν. Πλάκα δεν έχει;" ολοκλήρωσε τη διήγησή του ο Γουόρεν. Αυτομάτως κοίταξα την κοπέλα μου. Είχε χλωμιάσει. Γουόρεν, σ' ευχαριστώ που με αφύπνισες. Είσαι ο ήρωάς μου».

tanea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ