Μόνο στο eirinika.gr: Mπράβο Criti TV! Αυτή είναι η ωραιότερη παρουσιάστρια ειδήσεων! Τη λένε Κατερίνα Σαλαπάτα, είναι ξανθιά με αμυγδαλωτά μάτια, σαρκώδη χείλη και παράστημα λεβέντισας Κρητικιάς!

Επειδή «έξις, δευτέρα φύσις», βρίσκομαι στα αγαπημένα Καψαλιανα του Ρεθύμνου και άνοιξα να δω ειδήσεις... Επέλεξα το «Κρήτη TV» και ασφαλώς με το έμπειρο μάτι μου, σχολίασα πολύ θετικά την όλη εμφάνιση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Κατερίνας Σαλαπάτα.

Επειδή «έξις, δευτέρα φύσις», βρίσκομαι στα αγαπημένα Καψαλιανα του Ρεθύμνου και άνοιξα να δω ειδήσεις... Επέλεξα το «Κρήτη TV» και ασφαλώς με το έμπειρο μάτι μου, σχολίασα πολύ θετικά την όλη εμφάνιση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Κατερίνας Σαλαπάτα. Εκτός από την άψογη εμφάνισή της, έχει καλή φωνή και σωστή στάση στο φακό. Για το ότι η άρθρωσή της ωστόσο, δεν είναι τόσο σωστή, προφανώς δεν φταίει η ίδια, γιατί όταν ξεκινούσα εγώ την καριέρα μου, μας έκαναν πολλά μαθήματα ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας.













Εκτός όμως από την παρουσιάστρια, παρατήρησα ότι και το δελτίο ειδήσεων είχε ενδιαφέρον: Καλομονταρισμένα θέματα, σωστές λήψεις από τους οπερατέρ και καλό ρεπορτάζ. Να μην ξεχάσω να συμπληρώσω, ότι μου άρεσε και ο τρόπος που είχαν μονταριστεί και σπικαριστεί τα διεθνή θέματα που ειναι και ο τομέας μου! 









Για να πω την αλήθεια, χάρηκα να βλέπω την εξέλιξη ενός τοπικού καναλιού με speedάτα βίντεο που δεν του έλειπε τίποτα! Τώρα το ότι έδειξε για αρκετή ώρα χαμογελαστό, τον δήμαρχο Ηρακλείου, σε προεκλογική περίοδο, ήταν ίσως δικαιολογημένο γιατί  εγκαινίασε στην Πύλη του Ιησού, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του βενετσιάνικου Χάνδακα (=Ηράκλειο).





Ε.Ν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ