Τι λέει το ζώδιό σας για την Κυριακή; Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα!

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή



Κριός

Η σημερινή Κυριακή είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, γιατί εσύ καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που απόψε θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν.

Ταύρος

Καλό είναι να αποφύγεις σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Να θυμάσαι ότι η αυτοπεποίθησή σου είναι αυτή που θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το αποψινό βράδυ σας, που οι πλανήτες το χρίζουν ιδιαίτερα ερωτικό. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Δίδυμοι

Οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα συζυγικά σου καθήκοντα όσο και τις αισθηματικές σου υποχρεώσεις. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου!

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τα πράγματα είναι ήρεμα και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να ακούσει όλα τα παράπονα και τις ανησυχίες σου. Η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη και θα σε καθησυχάσει αρκετά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα. Οι σημερινές θετικές όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα και της Σελήνης με τον Ήλιο, ευνοούν κάθε επικοινωνιακή προσπάθεια.

Καρκίνος

Σήμερα η προώθηση και η υλοποίηση των στόχων σου θα είναι εφικτή, αρκεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά. Θα πιεστείς σε οικονομικό επίπεδο, γιατί θα σου ζητηθεί να τακτοποιήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες. Συνέχισε τις προσπάθειές σου μεθοδικά και υπεύθυνα και να είσαι σίγουρος πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην απαισιοδοξείς. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Λέων

Η σημερινή Κυριακή είναι καλή για σκέψη και ανασυγκρότηση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Σήμερα χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντι του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Παρθένος

Η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για το ζώδιό σου. Από τη μια, κάποιοι στενοί σου φίλοι θα σου αποκαλύψουν τα μυστικά τους και θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις, από την άλλη θα πρέπει να τους προστατέψεις με κάθε τρόπο και να μην τους προδώσεις.

Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα, που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Ευκαιρία είναι να περάσεις μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ερωτικά σου και πρέπει να το χαρείς!

Ζυγός

Η σημερινή Κυριακή θα είναι μία δύσκολη και περίεργη μέρα για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, ό,τι κι αν ακούσεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα στην αισθηματική σου ζωή τα κάνει όλα ο σύντροφός σου, που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, βγάλε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν.

Σκορπιός

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν και να ζητήσουν την επίλυσή τους άμεσα. Μην τα παραβλέψεις και μην τα αμελήσεις, για το δικό σου καλό.

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Κυριακή σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Τοξότης

Σε απασχολούν πολλά θέματα και οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα ζητούμενά σου και μην δίνεις άλλα περιθώρια σε άτομα που είναι δίπλα σου και σου δημιουργούν προβλήματα, να συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δίνεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν μέσα στη σχέση σου, γιατί πραγματικά είναι ανούσιες. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Το σημερινό βράδυ θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Αιγόκερως

Για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση που εκδηλώνεις, δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω, και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μην διστάζεις να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητά σου.

Υδροχόος

Η διάθεση που σε χαρακτηρίζει είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Ιχθείς

Σήμερα καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις. Ευνοούνται οι κοινωνικές σχέσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις για την πρόοδο σου.

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις σήμερα τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης και να ονειρευτείς το μέλλον με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που κλείνεις ακόμη ραντεβού με την μοναξιά, να ξέρεις πως σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Πηγή: Tlife

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ