Μύρισε άνοιξη: Έως τις 11 Μαΐου η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς - Δεκάδες ανθοπαραγωγοί εκθέτουν πάρα πολλά φυτά σε πολύ ελκυστικές τιμές!

Τις πύλες της άνοιξε, η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», προσφέροντας στους επισκέπτες έναν παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων.

Τις πύλες της άνοιξε, η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», προσφέροντας στους επισκέπτες έναν παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων.

Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Τα εκθεσιακά περίπτερα έχουν στόχο να δώσουν και ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο επιλέγοντας φυτά και λουλούδια από τα 2.000 και πλέον, είδη φυτών, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου, που θα διαρκέσει η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πόλη μας θα συμμετέχει σε μια ξεχωριστή γιορτή της άνοιξης στην οποία αξίζει να δώσουμε όλοι το «παρών».

Οι ανθοπαραγωγοί και οι γεωπόνοι του δήμου Κηφισιάς προσφέρονται να ξεναγήσουν τους επισκέπτες και να τους γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της ανθοκομίας. Να προτείνουν φυτά στις καλύτερες δυνατές τιμές και να δώσουν συμβουλές για τη συντήρησή τους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 23 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 22.00 και η τιμή εισόδου θα είναι 1,5 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ