Απίστευτο - Αεροπλάνο της Ryanair κυλάει προς τα πίσω και πέφτει σε κτίριο του αεροδρομίου στη Ρώμη! (φωτό)

Ένα αεροπλάνο της Ryanair υπέστη σοβαρές ζημιές στον πίσω σταθεροποιητή όταν κύλησε προς τα πίσω 40 μέτρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν πυροσβεστικό σταθμό του αεροδρομίου Ciampino της Ρώμης. Η δύναμη του αντίκτυπου είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί το «πτερύγιο της ουράς» του Boeing 737

Ένα αεροπλάνο της Ryanair υπέστη σοβαρές ζημιές στον πίσω σταθεροποιητή όταν κύλησε προς τα πίσω 40 μέτρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν πυροσβεστικό σταθμό του αεροδρομίου Ciampino της Ρώμης. Η δύναμη του αντίκτυπου είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί το «πτερύγιο της ουράς» του Boeing 737.

http://1.bp.blogspot.com/-lbQ0Ui932zE/U5FknJXcYDI/AAAAAAABUGs/3yFhQskyfuI/s560/aeroplano-ryanair-kylaei-pros-pisw-peftei-ktirio-aerodromiou-rwmhs.jpg

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά την προσγείωση του αεροσκάφους και ενώ οι επιβάτες είχαν αποβιβαστεί.

Κανείς δεν ήταν μέσα στο αεροσκάφος, όταν συνέβη το περιστατικό, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ryanair ο οποίος είπε το αεροπλάνο ήταν σταθμευμένο αλλά δεν είχε ασφαλιστεί κατάλληλα, αναφέρει το apocalypsejohn.com..

Μάρτυρας δήλωσε ότι το αεροσκάφος ξαφνικά άρχισε να κυλάει προς τα πίσω και έσπασε το γκαράζ του πυροσβεστικού σταθμού στο αεροδρόμιο προκαλώντας εξωτερικές ζημιές. Το όλο θέμα κράτησε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά ο θόρυβος ήταν μεγάλος.

Συνήθως, όταν ένα αεροπλάνο είναι σταθμευμένο σε στάση σε ένα αεροδρόμιο εφαρμόζονται τάκοι και τοποθετούνται στους τροχούς για να μη κυλήσει προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

Η περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό είναι ελαφρώς ανηφορική και κοντά στον κεντρικό τερματικό σταθμό που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ