Smile: Η κα Βέφα... Σκαρμούτσος! Έκανε tattoo όπως όλοι οι σεφ, για να σώσει την καριέρα της!

«Επανεκίνηση» επιχειρεί να κάνει η γνωστή τηλε-μαγείρισσα, που με σαφώς ανανεωμένο look, δοκίμασε τα κατασκευάσει ένα πιάτο «Μουσακότο» (συνδιασμός μουσακά με ριζότο), βασισμένη στη μοριακή γαστρονομία

«Επανεκίνηση» επιχειρεί να κάνει η γνωστή τηλε-μαγείρισσα, που με σαφώς ανανεωμένο look, δοκίμασε τα κατασκευάσει ένα πιάτο «Μουσακότο» (συνδιασμός μουσακά με ριζότο), βασισμένη στη μοριακή γαστρονομία.

Με δύο tattoo «μανίκια» που καλύτουν ολόκληρα τα χέρια της και με τα δαχτυλίδια της φορεμένα στον αντίχειρα, η γνωστή οικογενειακή μαγείρισσα προσπαθεί να κερδίσει ξανά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που την ανέδειξε.

Toυ Νίκου Ζαχαρίαδη, Protagon.gr

Όπως είναι γνωστό, η κυρία Βέφα Αλεξιάδου προσπάθησε χωρίς επιτυχία πριν λίγες ημέρες να κινητοποιήσει τις οπαδούς της, ζητώντας τους να απαιτήσουν την πρόσληψή της στο κρατικό κανάλι, με το επιχείρημα ότι «η Ελλάδα τη χρειάζεται».

Η ίδια, πάντως, όταν ρωτήθηκε για τη ριζική αυτή αλλαγή στην εμφάνισή της, αναφέρθηκε στην ανάγκη όλων να προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες: «Οι φίλοι τηλεθεατές μου δεν εμπιστεύονται πια να ακούσουν συνταγές από ανθρώπους που δεν έχουν τατουάζ» δήλωσε. «Τι να έκανα; Δεν μπορούσα να τους αφήσω μόνους τους», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Βέφα, θα παρουσιάζει μέσα από το youtube, μια εναλλακτική εκπομπή μαγειρικής, όπου θα παρουσιάζει γνωστές συνταγές, «πειραγμένες» δημιουργικά.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ