Paris Valtadoros, ο Πάρης και η Ωραία Ελένη

Ο Πάρης Βαλταδώρος, ο Πάρης μου ήταν ο στυλίστας που με έντυνε στο "Ελληνικό Πανόραμα", αγαπά το ρούχο και τη γυναίκα έχει άποψη και φαντασία.

Ο Πάρης Βαλταδώρος, ο Πάρης μου ήταν ο στυλίστας που με έντυνε στην εκπομπή "Ελληνικό Πανόραμα", αγαπά το ρούχο και τη γυναίκα έχει άποψη και φαντασία. Όταν άνοιξε τον οίκο μόδας του στο Κολωνάκι εν μέσω κρίσης όλοι των μαλώναμε. Όταν άφησε το πρώτο του μαγαζί, για να νοικιάσει Βουκουρεστίου και Σκουφά – όπου βρίσκεται σήμερα – εν μέσω επικείμενης καταστροφής της αγοράς, με όλες τις κολωνακιώτικες μπουτίκ να βάζουν λουκέτο σωπάσαμε. Και μόνο η τόλμη του και η αισιοδοξία του είναι αξιοθαύμαστες. Γιατί ο Πάρις είναι αυτοδημιούργητος, δεν έχει ούτε Μπάρμπα στην Κορώνη, ούτε λογαριασμό στην Ελβετία. Επί του προκειμένου. Ράβει ρούχα βραδινά κυρίως, με απίστευτες λεπτομέρειες haute couture σε τιμές prêt a porter.



Παρουσίασε στο Athens Fashion Week την collection Atlantis. Τα νυφικά του ονειρικά, οι τουαλέτες του φαντασμαγορικές, ο Paris μας μετατρέπει σε ωραίες Ελένες εν ριπή οφθαλμού.




Βουκουρεστίου 37 & Σκουφά, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 210 3648017


http://parisvaltadoros.com/

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ