Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Παντρεύτηκα με «δεξίωση» σε ψαροτσιπουράδικο χωρίς πολλά φρου φρου - Θα την πάω στη Νάξο, στο νησί μου και θα της πω: «Είναι και δική σου η Νάξος»"

Με έναν ιδιαίτερα λιτό γάμο ένωσε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού!

Με έναν ιδιαίτερα λιτό γάμο ένωσε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού!




Ο δημοσιογράφος,παντρεύτηκε σε στενό κύκλο με πολιτικό γάμο την επίσης δημοσιογράφο σύντροφό του σε εστιατόριο στην περιοχή της Ακρόπολης.


Σε συνέντευξη που έδωσε στη Real Life, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος περιέγραψε μερικές λεπτομέρειες από το γάμο του, όπως ότι παντρεύτηκαν φορώντας τα... καθημερινά τους ρούχα. «Με τα αρχαία μου all star» είπε και πρόσθεσε: «Παντρευτήκαμε φορώντας ρούχα που φοράμε μια οποιαδήποτε μέρα, δεν ραφτήκαμε καν, πήγαμε σε ένα μερακλίδικο ψαροτσιπουράδικο, χωρίς αυτοκινητοπομπές με μπιου – μπιου, χωρίς ανθοστολισμούς, χωρίς ντεκολτέ, χωρίς δωδεκάποντα, όσο πιο απλά γίνεται».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου. Έγινε λοιπόν μία Πέμπτη, σε ένα εστιατόριο που αγαπούν και οι δύο. Σε οτι αφορά το μήνα του μέλητος δήλωσε: «Θα την πάω να δει το νησί της. Εμένα το νησί μου είναι η Νάξος. Άπαξ, λοιπόν, πλέον είναι η γυναίκα μου θα την πάω να της πω “κοίτα το νησί σου”», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ