Αυτό είναι το απόλυτο ρόφημα για αποτοξίνωση! Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας!

Η αποτοξίνωση, όπως, σου έχουμε πει και στο παρελθόν είναι κάτι που έχει άμεση ανάγκη ο οργανισμός σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, όλοι οι άνθρωποι το χρειάζονται εξίσου το ίδιο, ειδικά όταν τις τελευταίες μέρες έφαγες λίγο παραπάνω

Η αποτοξίνωση, όπως, σου έχουμε πει και στο παρελθόν είναι κάτι που έχει άμεση ανάγκη ο οργανισμός σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, όλοι οι άνθρωποι το χρειάζονται εξίσου το ίδιο, ειδικά όταν τις τελευταίες μέρες έφαγες λίγο παραπάνω. Έτσι, σου προτείνουμε ένα τελείως φυσικό ρόφημα για αποτοξίνωση που αν το βάλεις στην καθημερινότητά σου θα δεις αμέσως αποτελέσματα και θα νιώθεις το σώμα σου ανάλαφρο και ζωντανό!

Επίσης, στην διαδικασία της αποτοξίνωση μπορείς να μπεις λίγο πριν ξεκινήσεις τη δίαιτα σου για να δώσεις μεγαλύτερη ώθηση στον μεταβολισμό σου και να τον κάνεις να δουλέψει σε γρηγορότερους και καλύτερους ρυθμούς!



ΥΛΙΚΑ

1 κγ μέλι

Χυμό από ένα λεμόνι

1 ποτήρι βραστό νερό

1/2 κγ κανέλα


ΣΥΝΤΑΓΗ

Σε νερό που βράζει διέλυσε το μέλι και ανακάτεψε καλά.

Πρόσθεσε την κανέλα και το χυμό του λεμονιού.

Το ρόφημα σου είναι έτοιμο να το πιεις αν δεν θες να το πιεις ζεστό, μπορείς να το αφήσεις λίγη ώρα να κρυώσει ή να προσθέσεις ένα παγάκι για να κρυώσει ακόμα πιο γρήγορα.


Συμβουλή!

Πιες ένα ποτήρι από το ρόφημα για αποτοξίνωση κάθε πρωί πριν ξεκινήσεις τα γεύματα σου. Θα δεις από τις πρώτες μέρες διαφορά στην εμφάνιση αλλά και στην διάθεση σου! Περιμένουμε τα σχόλια σου!


ipop.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ