Τρελαίνομαι για φλαμένγκο ! Εσείς? H Ανδαλουσία αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπάντμιντον

3 & 4 ΝοεμβρίουΜετρά πολλές επιτυχίες το Ballet Flamenco de Andalucia Μπαλέτο: έχει λάβει το Εθνικό Βραβείο Χορογραφίας για την παραγωγή που σκηνοθέτησε η Maria Pages “El Perro Andaluz” ενώ αρκετές χορογραφίες της Cristina Hoyos- κατά τη διάρκεια της σκηνοθετικής της θητείας στο Μπαλέτο - ήταν υποψήφιες για τα Θεατρικά βραβεία MAX.

3 & 4 Νοεμβρίου
Μετρά πολλές επιτυχίες το Ballet Flamenco de Andalucia Μπαλέτο: έχει λάβει το Εθνικό Βραβείο Χορογραφίας για την παραγωγή που σκηνοθέτησε η Maria Pages “El Perro Andaluz” ενώ αρκετές χορογραφίες της Cristina Hoyos- κατά τη διάρκεια της σκηνοθετικής της θητείας στο Μπαλέτο - ήταν υποψήφιες για τα Θεατρικά βραβεία MAX.

Ανάμεσά τους, η “Yerma”, που έλαβε το βραβείο MAX στην κατηγορία καλύτερης χορεύτριας/ερμηνεύτριας και το “Romancero Gitano” που ανακηρύχτηκε η πιο δημοφιλής παράσταση του 2006.

Το ανδαλουσιάνικο χορευτικό συγκρότημα θα μας αποκαλύψει την τέχνη του ζωντανά, στις 3 & 4/11, στο Μπάντμιντον με τη νέα παραγωγή του Ινστιτούτου Φλαμένκο της Ανδαλουσίας, «Metafora». Προπώληση: 13855, viva.gr, abcd.gr, 2108840600.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ