Top Woman η Χριστίνα Μήτση: Έχασε 70 κιλά & λανσάρισε με αυτοπεποίθηση & γοητεία το αρωμα της «Μ»! Πώς η μεγαλοξενοδοχος, μητέρα 3 παιδιών κατάφερε να κατέβει στα 50 από τα 120! (φωτό)

 Ο περισσότερος κόσμος γνώρισε τη Χριστίνα Μήτση μέσα από το πρώτο της άρωμα, Μ. Αυτό, όμως, που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η Χριστίνα, πέρα από επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού, είναι μια δυναμική γυναίκα με αξιοζήλευτο πείσμα, που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε 
να αλλάξει όλη της τη ζωή. Και τα κατάφερε.

 Ο περισσότερος κόσμος γνώρισε τη Χριστίνα Μήτση μέσα από το πρώτο της άρωμα, Μ. Αυτό, όμως, που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η Χριστίνα, πέρα από επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού, είναι μια δυναμική γυναίκα με αξιοζήλευτο πείσμα, που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε 
να αλλάξει όλη της τη ζωή. Και τα κατάφερε.



Αεικίνητη, ανήσυχη και δημιουργική, η Χριστίνα Μήτση είναι μια γυναίκα με μια ζωή συναρπαστική, αλλά και ένας άνθρωπος με δύναμη κι αποφασιστικότητα, που δεν μπορείς να συλλάβεις αν απλά σταθείς στην εικόνα που βλέπεις: την κομψή φιγούρα με το λαμπερό χαμόγελο. Μόνο όταν η ίδια μοιράζεται την προσωπική της ιστορία, πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της οικογενειακής επιχείρησης αλυσίδας ξενοδοχείων Mitsis Hotels, αντιλαμβάνεσαι τη δύναμη της θέλησης που κρύβει μέσα της. Στην πραγματικότητα, ακόμα και η υπέρκομψη σημερινή της εμφάνιση είναι μια προσωπική της κατάκτηση, με πείσμα και μεγάλη υπομονή, καθώς, όπως παραδέχεται, πριν από λίγα μόλις χρόνια ο εαυτός της δεν θύμιζε καθόλου τη σημερινή Χριστίνα.
Παρόλο που η αυθόρμητη πρώτη σκέψη πως όλα είναι εύκολα για μια γυναίκα, η οποία μεγάλωσε σε μια οικογένεια που έχει χτίσει τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα, με 21 ξενοδοχεία σε κάθε σχεδόν γωνιά της, η ζωή της Χριστίνας δεν ήταν σε όλα στρωμένη με ροδοπέταλα.

Χριστίνα Μήτση, Σίλια Κριθαριώτη

Μαμά τριών υπέροχων παιδιών, της Σοφίας, 13, της Ευγενίας, 6, και του Κώστα, 4, ομολογεί πως οι δύο από τις τρεις εγκυμοσύνες της απαίτησαν απόλυτη ακινησία προκειμένου να πάνε όλα καλά. «Τόσο στη Σοφία όσο και στον Κώστα έπαθα σοβαρή αποκόλληση, με αποτέλεσμα να περάσω επτά μήνες στο κρεβάτι. Μάλιστα, στον Κώστα, καθώς κουβαλούσα και κάποια κιλά από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες, έφτασα να ζυγίζω 130 κιλά» παραδέχεται. Αν και πάντοτε ήταν ιδιαίτερα κοκέτα, ένα κορίτσι που αγαπούσε τη μόδα, τα όμορφα ρούχα, τα εντυπωσιακά αξεσουάρ, έχοντας μπει σε ρυθμούς οικογενειακών υποχρεώσεων με προτεραιότητα τα παιδιά, ο εαυτός της για ένα διάστημα μπήκε σε δεύτερη μοίρα. «Ίσως είχα αρχίσει να συνηθίζω τον εαυτό μου, ίσως δεν είχα συλλάβει το μέγεθος του προβλήματος τότε, ίσως και να μην ήμουν ακόμη έτοιμη να το αντιμετωπίσω.
Το “κλικ” που με έκανε να θελήσω να αλλάξω τα πάντα έγινε όταν ένας πολύ καλός, οικογενειακός φίλος, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, μου είπε ξεκάθαρα αυτό που ίσως δεν ήθελα να δω. Εκείνος ήταν που, θέλοντας να μου κάνει καλό, εντόπισε το πρόβλημα και με παρακίνησε να χάσω το βάρος, να γίνω ξανά ο εαυτός μου, να γίνω και πάλι όμορφη. Του έχω μεγάλη εκτίμηση και αγάπη, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τα λόγια του έγιναν για μένα η κινητήριος δύναμη για να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου» εξηγεί η Χριστίνα.



Η διαδικασία δεν ήταν απλή, αλλά εκείνη επέδειξε τεράστια δύναμη θέλησης και κατάφερε, μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο, κάνοντας εντατικά γυμναστική –ακόμα και τέσσερις ώρες καθημερινά– και προσέχοντας πολύ τη διατροφή της, βάσει συγκεκριμένου διαιτολογίου, να χάσει 65 κιλά. «Στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνω κάποιες πλαστικές επεμβάσεις, επειδή η απώλεια βάρους ήταν μεγάλη. Με αυτές τις επεμβάσεις, έχασα άλλα δεκαπέντε κιλά. Ήταν επώδυνο. Δεν συμβουλεύω κανέναν να υποβάλλεται σε αυτές τις διαδικασίες, αν δεν το έχει πραγματικά ανάγκη. Για διάστημα μηνών έπαιρνα μορφίνη για να αντέχω τους πόνους, αλλά το έκοψα μαχαίρι όταν οι γιατροί μού αποκάλυψαν πως, αν συνέχιζα να κάνω χρήση μορφίνης, μετά θα έπρεπε να μπω σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης».


Με τον σύζυγο της και δημιουργο του αρώματος για την εταιρεία του Ο . Live


Στις 8 Απριλίου, η Χριστίνα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την τελευταία επίσκεψή της στους γιατρούς που την παρακολουθούσαν στην Αμερική. Με νέα εικόνα, νέα διάθεση και πανέτοιμη για νέες επαγγελματικές διαδρομές, σε ένα χώρο που πάντα τη γοήτευε: Αυτόν της ομορφιάς. Αυτά τα δύο χρόνια που χρειάστηκε να απέχει από την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση για να ολοκληρώσει τον προσωπικό της επαναπροσδιορισμό, η στήριξη και η αφοσίωση του συζύγου της, Ανδροκλή Τερζάκη, ήταν απόλυτη, το μεγαλύτερο στήριγμα. Ήταν αυτός που αφοσιώθηκε στα τρία τους παιδιά και στάθηκε στο πλευρό της, ενώ παράλληλα ξεκίνησε μια νέα επιχείρηση στο χώρο της ομορφιάς. Ιδιοκτήτης μεγάλων spa στην Ελλάδα, ήθελε να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, ελληνική και με βάση το πιο διάσημο ίσως εξαγώγιμο ελληνικό προϊόν, το ελαιόλαδο.



Η ιδέα δεν άργησε να πάρει σάρκα και οστά πριν από δύο χρόνια και η εταιρεία πήρε το όνομα O.live, λανσάροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για spa και ξενοδοχεία. Μάλιστα, το 50% της εταιρείας του αγόρασε στη συνέχεια ο Μάικ Ευμορφίδης (της Coco-mat), έτσι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα προϊόντα O.live θα βρίσκονται και μέσα στα Coco-mat (σήμερα είναι διαθέσιμα στα duty free).



Εμφανώς σε πιό μεγάλο βάρος που κατάφερε  με σωστή διατροφή , πολλή γυμναστική και πείσμα να το φέρει εκεί που επιθυμούσε

H επιστροφή της Χριστίνας στην ενεργό δράση ξεκίνησε με τον πιο ευωδιαστό τρόπο, κάνοντας πράξη μια σκέψη που γεννήθηκε καιρό πριν. Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, είχε βρεθεί για δείπνο στο Harry’s bar στο Λονδίνο, τη βραδιά που στο συγκεκριμένο restaurant έκανε μια εκδήλωση για ένα συλλεκτικό της άρωμα η διάσημη αρωματοποιός Jo Malone. «Ήταν ένα υπέροχο άρωμα, που είχε κυκλοφορήσει σε μόλις 1.500 αντίτυπα, και από τότε μου μπήκε η ιδέα να δημιουργήσω μια κολόνια με χαρακτηριστικό άρωμα Ελλάδας, που να κυκλοφορήσει αρχικά σε περιορισμένη ποσότητα και να έχει κι έναν καλό σκοπό» εξηγεί η Χριστίνα, η οποία αποφάσισε ένα μέρος των εσόδων από το νέο της άρωμα να πηγαίνει στο σύλλογο Ελπίδα. To M (που πήρε το όνομά του από το unisex χαρακτήρα του –pour mesdames et messieurs–, αλλά και από τους φίλους της, που αστειεύονταν λέγοντάς της χρόνια τώρα πως «O James Bond έχει την Μ του και εμείς έχουμε εσένα ως τη δική μας Μ») έχει νότες μανταρινιού, λάιμ και βασιλικού.



Η Χριστίνα έχει ήδη στο μυαλό της και το Μ2, με τελείως διαφορετική αρωματική βάση, το οποίο σχεδιάζει να λανσάρει τα ερχόμενα Χριστούγεννα, ενώ οι ιδέες της για νέα προϊόντα ομορφιάς, που θα ταξιδέψουν το άρωμα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, παραμένουν αστείρευτες. Είναι ο νέος της στόχος – και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα που να έβαλε στο μυαλό της, να προσπάθησε για αυτό και να μην το πέτυχε.

Πηγή: http://www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ