Είστε φαν των burgers; Έχουμε την ιδανική πρόταση για εσάς! Επισκεφθείτε το Insitu στην Αργυρούπολη και δεν θα χάσετε!

Μετά την πρώτη φορά καταφέρνει να γίνει το απόλυτο στέκι σου!

In Situ: Το burger στην Αργυρούπολη έχει την τιμητική του!

Μετά την πρώτη φορά καταφέρνει να γίνει το απόλυτο στέκι σου!

Ειδικά αν σου αρέσει το αμερικάνικο στυλ φαγητού, πρόκειται για ένα μέρος που δύσκολα θα σταματήσεις να πηγαίνεις.

Οι δημιουργίες από τα χέρια του Σάκη, είναι βέβαιο πως θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σου σε απίθανους γευστικούς προορισμούς.

Το μαγαζί χρησιμοποιεί φρέσκο κιμά για τα burgers όπως και φρέσκα κρέατα για όλα τα πιάτα του, καθώς δίνουν μεγάλη βάση στο θέμα της υγιεινής.

Ο επισκέπτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Συγκεκριμένα υπάρχουν 19 διαφορετικές επιλογές για burgers, μιας και στο In Situ έχουν εξειδίκευση σε αυτό. Από εκεί και πέρα Hot Dogs και Κρέπες καλούνται να καλύψουν τις ανάγκες των πεινασμένων επισκεπτών!

Νέα burger, που έχουν κλέψει την καρδιά των θαμώνων, είναι το "California&Burbon"! Αντίστοιχα δημοφιλή παραμένουν τα"Jack Daniels", "Barbeque" και "Egg and Bacon".

Σε ο,τι αφορά τις κρέπες, εδώ κι αν υπάρχει ποικιλία! Από τις αλμυρές πρέπει να δοκιμάσεις τα new entry: Carolina, Jessie και Ira με βάση το κοτόπουλο, ενώ η Brenda προκαλεί τον ουρανίσκο με τον συνδυασμό από τυρί, λουκάνικο, bacon, κρεμμύδι, πατάτες και σως bbq!

 

Σε ο,τι αφορά τις γλυκές, πέραν των κλασσικών σταθερών, το In Situ έχει τις προκλητικές πρωτοεμφανιζόμενες: Lana(σοκολάτα,μπισκότο,lila pause), Aline (σοκολάτα, kinder bueno, μπανάνα), Daisy (σοκολάτα, twix, maltiesers), Naya (λευκή σοκολάτα, φράουλα, λάκτα), Paola (ζεστή σοκολάτα, 3bit, φράουλες) και Sissy (κρέμα patisserie, Mars, αμύγδαλο, φράουλες)

Από ορεκτικά μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις mozzarela sticks και chicken wings. Οι τηγανιτές πατάτες που  ΔΕΝ πρέπει να χάσεις είναι αυτές με το bacon και cheddar, ενώ οι νέες Texas Cheddar!


Αν θες να φας κάτι ελαφρύτερο, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Το In Situ έχει και τέλειες σαλάτες! Ειδικά η νέα Holiday με κοτόπουλο πανε, λόλα, καλαμπόκι, κρουτόν, παρμεζάνα, ceasar σως και glaze μπαλσάμικο, θα σε συναρπάσει!

Σου αρέσει το Hot Dog; Η απόλυτη πρόταση είναι με βραστό λουκάνικο, sweet chilli σως, καρότο, σως chef και πατάτες! Αντίστοιχα από τα sandwich του καταλόγου, την παράσταση κλέβει το Buko με διπλό μπιφτέκι, τυρί, bacon, onion rings, bbq σως, και σως μουστάρδας. Φυσικά και δεν μπορούν να λείπουν από τον κατάλογο του In Situ τα club sandwich, εκ των οποίων η νέα πρόταση είναι με φιλέτο κοτόπουλο και σως bbq μουστάρδας.

Info

Κάθε μέρα εκτός Δευτέρας από τις 18:00 έως νωρίς το πρωί

Delivery έως τις 02:00

Χρυσοστόμου Σμύρνης 29 (Πλατεία Αγίας Τριάδος) 210-9920027

Facebook: In Situ




Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ