Aυτές είναι οι καλύτερες μπυραρίες στην Αθήνα: Απολαύστε την αγαπημένη σας lager ή Ales, ξανθιά ή μαύρη, από την Αγ. Παρασκευή στο Γουδί κι από τη Ν. Φιλαδέλφεια στο Χαλάνδρι! Δικές σας!

Μας αρέσουν πολύ οι μπυραρίες, έτσι λοιπόν είπαμε να συνεχίσουμε τις βόλτες μας μπαινοβγαίνοντας σε διάφορες μπυραρίες της Αττικής. Σκοπός, να ανακαλύψουμε τις καλύτερες και να σας τις προτείνουμε!

Μας αρέσουν πολύ οι μπυραρίες, έτσι λοιπόν είπαμε να συνεχίσουμε τις βόλτες μας μπαινοβγαίνοντας σε διάφορες μπυραρίες της Αττικής. Σκοπός, να ανακαλύψουμε τις καλύτερες και να σας τις προτείνουμε!



Πριν από λίγο καιρό η Local Pub στο Χαλάνδρι έκλεισε 3 χρόνια ζωής. Δεν θα μπορούσαμε να μην την επισκεφτούμε πίνοντας μια από τις 50+ ετικέτες. Μπορείς να δοκιμάσεις Αγγλικές, Ιρλανδέζικες, Αμερικάνικες και Ελληνικές μπύρες.




Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευή βρίσκεται η Octoberfest. Το μαγαζί σερβίρει μπύρα από το 2000 και αυτό συναιπάγεται μεγάλη εμπειρία στο θέμα μπύρα. Δεν θα σταθώ στην απίστευτη μεγάλη ποικιλία μπίρας αλλά στο γεγονός ότι μπίρα ξεροσφύρι δεν πίνεται.


Στο μενού της Octoberfest περιλαμβάνονται κλασικές Γερμανικές γεύσεις όπως pretzel, χοιρινό κότσι, λουκάνικα Νυρεμβέργης αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν το χοιρινό με μέλι και μουστάρδα.

Le Roi

Αν σου αρέσει η Rock μουσική τότε κατά 75% θα σου αρέσει και η μπίρα. Μπαίνοντας στο Le Roi στο Χαλάνδρι χαζεύεις από την πολύ όμορφη και «vintage» διακόσμηση. Πολύ ωραίες μπύρες, ευχάριστο περιβάλλον και τι άλλο; Μόνο Rock μουσική!

Οδηγήσαμε μέχρι το Γουδί για να πιούμε μια μπύρα στο Ζυθοπωλέιο. Η μουσική είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις σε αυτό το παραδοσιακό ζυθοπωλείο. Αν το επισκεφτείς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείς να επιλέξεις ανάμεσα στις 60 ετικέτες και στα 10 βαρέλια του μαγαζιού.


Για τους ειδικούς της μπύρας είδαμε μπουκάλια: la trappe, hertog jan, karmeliet tripel, franziskaner, konig Ludwig, volkan, duvel, kwak, lucifer, fix, mary rose, mc chouffe, fisher tradition, magners, estrella, maisel’s, weihenstephaner.


Βαρέλια: warsteiner, paulaner, Budweiser, tucher, fosters, erdinger, heineken, krusovice, pilsner urquell.


lancelot02

Τέλος αφήσαμε το Lancelot στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το μέρος είναι ακριβός όπως φαντάζεσαι μια μπυραρία. Χαμηλός φωτισμός, βαυαρική ατμόσφαιρα και rock μουσική. Το Lancelot συνδυάζει τα πάντα, απίστευτο φαγητό, μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Είναι ότι πρέπει για την παρέα διότι ο χώρος του με τα στρογγυλά τραπεζάκια είναι ιδανικός για μπίρα και συζήτηση.



neolaia.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ