Top Woman η Mindy Grossman: Η «βασίλισσα του shopping» που μέσα έναν χρόνο «εκτόξευσε» τις ψηφιακές πωλήσεις του αμερικανικού HSN - Το Forbes της πλέκει το εγκώμιο (φωτό & βίντεο)

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο έξυπνα και διορατικά εμπορικά μυαλά παγκοσμίως, καθώς στο «άψε σβήσε», η Mindy Grossman, η Διευθύνων Σύμβουλος της HSN, του πανίσχυρου αμερικανικού δικτύου εγχώριων αγορών, κατόρθωσε να εκτοξεύσει τις ψηφιακές πωλήσεις και τα έσοδά του σε επίπεδα ρεκόρ! 

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο έξυπνα και διορατικά εμπορικά μυαλά παγκοσμίως, καθώς στο «άψε σβήσε», η Mindy Grossman, η Διευθύνων Σύμβουλος της HSN, του πανίσχυρου αμερικανικού δικτύου εγχώριων αγορών, κατόρθωσε να εκτοξεύσει τις ψηφιακές πωλήσεις και τα έσοδά του σε επίπεδα ρεκόρ! Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα σύμβουλος, διαφημίζοντας τα προϊόντα της εταιρείες με celebrities όπως είναι ο P. Diddy και η Jessica Simson, βάζοντας συμφέρουσες προσφορές και επανασχεδιάζοντας το site της επιχείρησης έστειλε την επισκεψιμότητα του http://www.hsn.com στα ύψη, ρίχνοντας μεγάλο έτσι βάρος στη διαδικτυακή αγορά, το λεγόμενο home shopping, που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο ως τότε!

Μέσα σε περίπου έναν χρόνο, η Mindy Grossman, σύμφωνα με το Forbes κατάφερε το 45% των εσόδων του πανίσχυρου HSN να προέροχνται από την ψηφιακή αγορά, η οποία μέχρι πρότινος κινούνταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας! Όχι κι άσχημα, έτσι; 

Το πιο αξιοσημείωτο δε, είναι ότι στην πληθώρα των συνεντεύξεων που παραχωρεί το τελευταίο διάστημα, δεν διστάζει να δηλώσει όταν τη ρωτούν «πώς τα κατάφερες;» ότι: «Είμαι μητέρα, σύζυγος και CEO της HSN. Για να τα καταφέρω, θα έπρεπε να είμαι διαταραγμένη ψυχικά. Και είμαι!»








Jessica Simpson
Πηγή: CNN

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ