Τop Woman η Mosunmola Abudu: Η ταλαντούχα έγχρωμη παρουσιάστρια που με τα εξαιρετικά talk show της, βρέθηκε από τη Νιγηρία στο CNN και έχει χαρακτηρισθεί ως η «Όπρα της Αφρικής»!

Μολονότι ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν, η Mosunmola Abudu, κατόρθωσε να εξελιχθεί σε χρόνο dt σε μια πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια talk show, χάρη στην αύρα, την ευστροφία και την ετοιμολογία της! Σε αυτό βέβαια, συνέβαλε και η εντυπωσιακή και σπάνια ομοιότητά της, με την κορυφαία παρουσιάστρια των ΗΠΑ, την Oprah Winfrey του OWN TV. 

Μολονότι ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν, η Mosunmola Abudu, κατόρθωσε να εξελιχθεί σε χρόνο dt σε μια πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια talk show, χάρη στην αύρα, την ευστροφία και την ετοιμολογία της! Σε αυτό βέβαια, συνέβαλε και η εντυπωσιακή και σπάνια ομοιότητά της, με την κορυφαία παρουσιάστρια των ΗΠΑ, την Oprah Winfrey του OWN TV. Δεν μιλάμε όμως μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κινείται, μιλάει και παρουσιάζει! 


Η λαμπερή 49χρονη και μητέρα 2 παιδιών, αν και δεν είχε καμία σχέση με τα media, την παρουσίαση εκπομπών ή τη δημοσιογραφία, ξεκίνησε από ένα αφρικανικό κανάλι της Νιγηρίας και κατόρθωσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της «Μαύρης Ηπείρου» και να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Η «Μο» όπως την αποκαλούν φίλοι & γνωστοί, σε χρόνο ρεκόρ, βρέθηκε στο CNN της Μεγάλης Βρετανίας, από όπου ξεκίνησε ξανά από το μηδέν (μικρά ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων) μέχρι να επανακαθιερωθεί ως παρουσιάστρια και να ξεκινήσει τη δική της εκπομπή με το όνομα «Moments with Mo». 

Η εκπομπή ξεκίνησε πολύ δυναμικά και σύντομα καθιερώθηκε στην prime time του βρετανικού CNN, πετυχαίνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κάνοντας τους ανθρώπους της παραγωγής να τρίβούν τα χέρια τους! Στην εκπομπή, βρέθηκαν πολλά «βαριά» ονόματα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής ή από το καλλιτεχνικό στερέωμα με κορυφαίο αυτό της Χίλαρυ Κλίντον, που σημείωσε και ρεκόρ τηλεθέασης.


Λίγο καιρό αργότερα, η λαμπερή & αναγνωρίσιμη, πλέον, Μο, έδειξε να μην ξεχνά το πώς ξεκίνησε και στα πρότυπα της Oprah (με το OWN) δημιούργησε το κανάλι Ebony στη Νιγηρία, το οποίο είναι και το πρώτο αφρικανικό κανάλι παγκόσμιας εμβέλειας. Η ίδια, συνεχίζει να ανεβαίνει σκαλί σκαλί τον δρόμο της επιτυχίας και της καταξίωσης και δείχνει να μην έχει ανάγκη πια την ταύτιση ή τις συγκρίσεις με την «κλώνο» της! 
Oprah who?

Πηγή: CNN

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ