Προφιτερόλ από το 1974: 5 αδέλφια στο οικογενειακό τους μαγαζί Pap Liber στο Γαλάτσι φτιάχνουν το κορυφαίο γλυκό που λατρεύουν μικροί- μεγάλοι : Δείτε step by step τον Αλέξανδρο να το δημιουργεί!

Το Pap Liber είναι ένα ζαχαροπλαστείο στο Γαλάτσι με μεγάλη ιστορία. Οι ιδιοκτήτες του είναι πέντε αδέλφια που δούλεψαν από πολύ μικρή ηλικία σε διάφορα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας και το 1974 αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί.

Το Pap Liber είναι ένα ζαχαροπλαστείο στο Γαλάτσι με μεγάλη ιστορία. Οι ιδιοκτήτες του είναι πέντε αδέλφια που δούλεψαν από πολύ μικρή ηλικία σε διάφορα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας και το 1974 αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. «Ασχολούμαι με την τέχνη από 12 χρονών», λέει ο κύριος Δημήτρης, ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια. «Ήταν δύσκολα στην αρχή, αλλά το κάναμε με κέφι. Τότε δεν μας ένοιαζαν πολύ τα λεφτά γιατί δεν είχαμε και πολλές ανάγκες. Τώρα με την κρίση είναι πάλι δύσκολα, αλλά στην ουσία είναι δύσκολα γιατί έχουν αυξηθεί οι ανάγκες μας», λέει ο κύριος Χαράλαμπος.




Τα πέντε αδέλφια ξεκίνησαν μαζί και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων γιατί φτιάχνουν γλυκά με πολλή αγάπη και με την εμπειρία των σαράντα τουλάχιστον χρόνων στη δουλειά. Μπορείς να βρεις διάφορα γλυκά στο ζαχαροπλαστείο και όλα φαίνονται πολύ λαχταριστά. Γι’ αυτό όμως που φημίζονται είναι το προφιτερόλ τους. Πήγαμε στο Pap Liber και φτιάξαμε μαζί τους ένα προφιτερόλ να γλείφεις τα δάχτυλά σου.













Διαβάστε τη συνέχεια στο grekamag.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ