Πιο ενδιαφέρουσες οι ελληνικές εκλογές για την Google!!

Την ώρα που τα βλέμματα όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στις 2 κρισιμότερες εκλογικές διαδικασίες για το μέλλον της Ευρώπης, η Google αφιερώνει το ''doodle'' της στις εθνικές μας εκλογές. Η αρχική σελίδα του πιο δημοφιλούς ιστότοπου στον κόσμο ήταν αφιερωμένη στην πιο κρίσιμη ημέρα για τον Ελληνικό λαό με τα γράμματα να έχουν στολιστεί με ελληνικές σημαίες και στο τέλος της λέξης να υπάρχει μια κάλπη και 2 παραβάν με ελληνικές σημαίες!! Μάλιστα η Google διατήρησε το ίδιο doodle για τον Β' γύρο των Προεδρικών εκλογών στην γαλλική σελίδα της!


Την ώρα που τα βλέμματα όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στις 2 κρισιμότερες εκλογικές διαδικασίες για το μέλλον της Ευρώπης, η Google αφιερώνει το ''doodle'' της στις εθνικές μας εκλογές.

Η αρχική σελίδα του πιο δημοφιλούς ιστότοπου στον κόσμο ήταν αφιερωμένη στην πιο κρίσιμη ημέρα για τον Ελληνικό λαό με τα γράμματα να έχουν στολιστεί με ελληνικές σημαίες και στο τέλος της λέξης να υπάρχει μια κάλπη και 2 παραβάν με ελληνικές σημαίες!!

Μάλιστα η Google διατήρησε το ίδιο doodle για τον Β' γύρο των Προεδρικών εκλογών στην γαλλική σελίδα της!οφιλούς μηχανής αναζήτησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ