Το συγκινητικό βίντεο της ημέρας: Ο τελευταίος χορός ενός γαμπρού με τη μητέρα του λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή!

Μόλις τρεις μέρες πριν πεθάνει από καρκίνο του μαστού, η Mary Ann Manning βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί με το γιο της, Ryan, ένα τελευταίο χορό στο γάμο του.

https://cdn1.lockerdome.com/uploads/9b70ed4d9b36b1d3bd3a12ca1faf1f44142f2821264e22b8a8df030b1f22c080_large

Ο Ryan και η Katelyn Manning από το Σαν Φρανσίσκο ένωσαν τις ζωές τους στην πόλη Dana Point της Καλιφόρνια νωρίτερα αυτό το μήνα. Στο τραπέζι, ο γαμπρός χόρεψε με τη μητέρα του υπό τους ήχους του τραγουδιού “Somewhere Over The Rainbow” του Israel Ka'anoi'i Kamakawiwo'ole – ένα καταπληκτικό επίτευγμα δεδομένου ότι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι μήνες πριν το γάμο.

“Ήταν απίστευτα συναισθηματικό, ειδικά να τη βλέπεις να σηκώνεται από το αναπηρικό καροτσάκι,” δήλωσε στο κανάλι KTVU η κόρη της Karie Chamberlain. “Τις προηγούμενες μέρες, τη βοηθούσαμε να κάνει τα πάντα – ακόμα και να περπατήσει”, δήλωσε ο γαμπρός, θαυμάζοντας την αποφασιστικότητα και τη δύναμη της μητέρας του.



Τα παιδιά της Mary Ann πιστεύουν ότι ζούσε για το γάμο – έφυγε από τη ζωή ακριβώς 72 ώρες μετά την έναρξη της τελετής.

“Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι αυτή η γυναίκα, μία πολύ δυνατή γυναίκα, πάλεψε απίστευτα σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο,” είπε ο γιος της, συγκρατώντας τα δάκρυά του.

Πηγή: Huffington Post


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ