Μια barwoman ετών... 100! Γνωρίστε την υπεραιωνόβια Dolly Saville, η οποία έχει σερβίρει τον Pierce Brosnan, την Elizabeth Taylor, καθώς και εκατομμύρια άλλους! (φωτό)

Από το… 1940 είναι barwoman η Dolly Saville, που εξακολουθεί να σερβίρει μπύρες παρά το ότι «πατάει» τα 100 κι έχει ακόμα και τρισέγγονα!

Από το… 1940 είναι barwoman η Dolly Saville, που εξακολουθεί να σερβίρει μπύρες παρά το ότι «πατάει» τα 100 κι έχει ακόμα και τρισέγγονα!

bar

Η Βρετανίδα γηραιά barwoman άρχισε να δουλεύει στο «Red Lion HotelHotel», στην κωμόπολη Wendover, σε ηλικία 26 ετών και δεν έχει σταματήσει το σερβίρισμα εδώ και 74 χρόνια!

Πάνω από δύο εκατομμύρια ποτά έχει δώσει με τα χεράκια της η κα. Saville, που μεταξύ των πελατών της είχε τον Pierce Brosnan και την Elizabeth Taylor.

Μάλιστα, η πιο γριά γκαρσόνα είναι και υπόδειγμα… εργαζόμενης: έχει πάρει μόλις δύο εβδομάδες άδεια ασθενείας όλα αυτά τα χρόνια και δεν σκέφτεται να σταματήσει μέχρι να... πεθάνει, παρά τις πίεσεις της οικογένειάς της για να βγει στη σύνταξη!

«Το αφεντικό μου είναι πολύ ευγενικό! Αν μου ζητούσε να κάνω μια έξτρα βάρδια, δεν θα του έλεγα όχι», δηλώνει η 100άχρονη barwoman, που, μέχρι πρότινος, δούλευε έξι ώρες την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα…

Πηγή: ofono

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ