Ας δούμε τι λένε τα άστρα για το ζώδιο σας-Τι σας επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο;

KΡΙΟΣ
Η γοητεία σας είναι στο μάξιμουμ γι αυτό εκμεταλλευτείτε το. Προσέξτε όμως μην μπερδεύετε τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σας γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύπλοκα. Μήπως παρεξηγείτε κάποιες συμπεριφορές και προσπαθείτε να τις ερμηνεύσετε όπως σας συμφέρει;   
Ίσως να γίνεστε πιεστικοί κάποιες φορές απέναντι σε φιλικά σας πρόσωπα και θα πρέπει να προσπαθήσετε να το ρεγουλάρετε λιγάκι. Μην θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας και φέρνετε τους άλλους σε δύσκολη θέση.    



ΤΑΥΡΟΣ
Μεγάλες ανατροπές σας περιμένουν αυτό το σαββατοκύριακο και μια καινούρια γνωριμία θα σας βοηθήσει σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας κι αναλογιστείτε λάθη που κάνατε στο παρελθόν, γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα διορθώσετε .   
Σκεφτείτε με προσοχή κάποια νέα πρόταση που σας γίνεται ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και μη φοβάστε να κάνετε καινούρια ανοίγματα.    

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο εγωισμός και η υπερηφάνεια σας δεν σας αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα πιο είναι το συμφέρον σας, με αποτέλεσμα να μένετε στάσιμοι. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που θα σας πούνε και δεν θα χάσετε. Προσπαθήστε να ξεκουράσετε και λίγο το μυαλό σας, ξεφορτωθείτε το άγχος και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.   
Προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις, φροντίστε να κάνετε κάτι που θα σας χαλαρώσει παρέα με το σύντροφό σας.  
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνηθίζετε να υποστηρίζετε αυτά που πραγματικά πιστεύετε μέσα σας, ασχέτως εάν σε κάποιους μπορεί να φαίνονται υπερβολικά και ίσως χωρίς να έχουν ιδιαίτερη βάση. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και μην αφήνετε να σας μπλοκάρουν οι γνώμες τρίτων.  
 Ίσως να νιώσετε κάποια ερωτική έλξη για κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, μη βιαστείτε όμως να το εκφράσετε εάν δε σιγουρευτείτε πρώτα για τα συναισθήματα του.    

ΛΕΩΝ Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή σας. Συνεχίστε να είστε συγκεντρωμένοι στην προσωπική σας επιτυχία καθώς είναι αρκετά κατάλληλη εποχή και σε λίγο διάστημα οι δυσκολίες του παρελθόντος θα είναι απλά μια ανάμνηση.   
Αν και είναι λίγο φορτωμένο το πρόγραμμά σας επιδιώξτε να κάνετε και κάποιο διάλειμμα μέσα στο διήμερο. Θα σας αναζωογονήσει και θα μπορέσετε να συνεχίσετε δριμύτεροι.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικογένεια και φίλοι θα σας αγκαλιάσουν και θα νιώστε σα να σας περιβάλλει ένα κουκούλι θαλπωρής. Καλό θα ήταν αυτό το διήμερο να σκεφτείτε για ποιο λόγο κάποιοι έχουν γίνει αυλικοί σας, ένα ξεσκαρτάρισμα θα καθαρίσει το τοπίο και θα καταλάβετε τι ρόλο παίζει ο πραγματικά ο καθένας.   
Μια εκδρομή σε κάποιον κοντινό προορισμό είναι μια καλή ιδέα, προσοχή όμως στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο.    

ΖΥΓΟΣ
Η επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές, σας δημιουργεί κάποια μελαγχολική διάθεση καθώς προσπαθείτε να προσαρμοστείτε ξανά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Φροντίστε να την καταπολεμήσετε εγκαίρως και μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Μπορείτε να απολαύσετε ωραίες στιγμές αν έχετε καλή παρέα και να μπορέσετε να ξαναμπείτε πιο ομαλά στο κλίμα.   
Είναι καλή ευκαιρία να οργανώσετε το χώρο σας και ίσως να κάνετε και κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού. Σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση!    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια άτομα που εμπιστεύεστε και θεωρείτε φίλους, ίσως να μη χαίρονται και τόσο με την ευτυχία σας άσχετα αν παριστάνουν πως συμμερίζονται τη χαρά σας. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να επικρατήσει η λογική, καθώς θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις το διήμερο που θα σας κάνουν πυρ και μανία.   
Κάποια καινούρια γνωριμία θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και ίσως είναι η αρχή μιας νέας σχέσης που θα κρατήσει για αρκετό διάστημα. 
  
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτικά για όσους είστε χωρίς σύντροφο ένας νέος δεσμός ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν και δείξτε προσοχή στο κοντινό σας περιβάλλον. Μπορεί ο άνθρωπος που ψάχνετε να είναι δίπλα σας. Όσοι πάλι έχετε κάποιο δεσμό θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσα στο διήμερο.   
Κάποια σχέδια και όνειρα που είχατε, βλέπετε σιγά σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά κι αυτό σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και η δουλειά σας απορροφάει πολύ από το χρόνο σας, η κοινωνική σας ζωή είναι σε αρκετά καλή φάση. Μια συνάντηση με κάποιον ιχθύ που είχατε να δείτε για αρκετό χρονικό διάστημα θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές. Κάποια νυχτερινή έξοδος στην πόλη είναι μια πολύ καλή επιλογή.   
Κι αν θέλετε να κάνετε κάποια εκδρομή, προτιμήστε το βουνό μιας και οι περισσότεροι θα σπρώχνονται στις παραλίες σαν τις φώκιες..    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλείστε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση για το αν θα συνεχίσετε ή θα τα βροντήξετε κάτω και αφορά κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Το πιο σημαντικό είναι να μην αφήσετε την αρνητικότητα των άλλων να σας επηρεάσει, φροντίστε να είστε ήρεμοι και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι πραγματικά θέλετε και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.   
Αν εκμεταλλευτείτε το διήμερο ώστε να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε και λίγο, θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε και να επαναφέρετε τις ισορροπίες με αίσιο τέλος.    

ΙΧΘΥΣ
Είστε λίγο πιεσμένοι αυτήν την εποχή προσπαθώντας να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, βρίσκεστε στην τελική ευθεία όμως και πλησιάζει ο καιρός που θα ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας. Καθώς έχετε και την πλήρη υποστήριξη της οικογένειά σας, μπορείτε να αφοσιωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εστιάσετε απερίσπαστοι στο στόχο σας.   Αν βάλετε στο πρόγραμμά σας νωρίς το πρωί και κάποιες ασκήσεις γυμναστικής σίγουρα θα σας τονώσουν σωματικά αλλά και ψυχικά. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί η ζέστη είναι στα φόρτε της.    
lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ