Οι τελευταίες στιγμές, καρέ - καρέ των Βρετανών πριν από το φρικτό έγκλημα στην Ταϊλάνδη: Ο νεαρός δολοφονήθηκε όταν πήγε να βοηθήσει την κοπέλα

Εικόνες από βίντεο κάμερας ασφαλείας κάνουν τον γύρο των ξένων ΜΜΕ, που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές των δύο νεαρών Βρετανών τουριστών στην Ταϊλάνδη, λίγο πριν δολοφονηθούν άγρια σε παραλία της χώρας.

Εικόνες από βίντεο κάμερας ασφαλείας κάνουν τον γύρο των ξένων ΜΜΕ, που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές των δύο νεαρών Βρετανών τουριστών στην Ταϊλάνδη, λίγο πριν δολοφονηθούν άγρια σε παραλία της χώρας.



Μάλιστα, ένα νέο στοιχείο προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση στη βρετανική κοινή γνώμη, καθώς ο αδικοχαμένος Ντέιβιντ Μίλερ αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι δεν γνώριζε τη Χάνα Γουάτιραϊτζ, αλλά δολοφονήθηκε όταν έσπευσε να την βοηθήσει από τα χέρια των βιαστών της.

Συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακάλυψε τα πτώματα των δύο νεαρών Βρετανών σε ξακουστή παραλία του νησιού Koh Tao. Τότε, είχε υποθέσει πως επρόκειτο για ζευγάρι. Και οι δυο είχαν δολοφονηθεί άγρια με τσάπα, ενώ η κοπέλα έφερε ίχνη που μαρτυρούσαν ότι προηγουμένως είχε βιαστεί.

Τότε, είχε επίσης δημοσιευθεί πως οι δύο νέοι είχαν φτάσει χωριστά στο νησί, μάλιστα λέγεται πως είχαν γνωριστεί στο ξενοδοχείο που έμεναν. Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να φεύγουν παρέα από το σημείο διεξαγωγής του πάρτι στη μία. Στη συνέχεια τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν.

Σήμερα, η βρετανική Daily Mail επικαλούμενη το Sky News, δημοσιεύει φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας στις οποίες διακρίνονται η κοπέλα να είναι χαλαρή και να περιφέρεται στους δρόμους του νησιού με την παρέα της.


Σε άλλο στιγμιότυπο, ο 24χρονος Ντέιβιντ φαίνεται να ανταλλάσσει χειραψία με κάτοικο της περιοχής ο οποίος φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι με το νούμερο 9 στην πίσω του πλευρά, ενώ περπατά ξεχωριστά από τη Χάνα. Περίπου στη μία τα ξημερώματα, διακρίνεται από κάμερα να βγαίνει από το ξενοδοχείο, πιθανότατα για να βρει το κορίτσι. Αργότερα διακρίνεται να επιστρέφει με δύο αγνώστους, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Οι εικόνες βγαίνουν στη δημοσιότητα αφότου υπήρξαν ισχυρισμοί πως ο Μίλερ σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη Γουάτιραϊτζ όταν εκείνη δέχθηκε επίθεση. Σήμερα, αποκαλύφθηκε πως η Χάνα ήταν έξω με δύο επίσης Βρετανές τη νύχτα λίγο πριν δολοφονηθεί. Μάλιστα, στη συντροφιά τους ήταν ένας Αγγλος, τον οποίο φώναζαν Ματ. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η παρέα διαχωρίστηκε και ξαναβρέθηκε μετά. Πάντως, οι Αρχές της Ταϊλάνδης έχουν επικοινωνήσει με τις Βρετανικές για να ταυτοποιήσουν το DNA του Ματ και ακόμη δύο άλλων τουριστών που έχουν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ