Προσοχή στις υψηλές θερμοκρασίες για τα tablet και τα κινητά σας - Ιδού οι 3 τρόποι για να προστατεύσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές στις διακοπές!

Αν αγαπάτε τα τεχνολογικά γκατζετάκια σας, τότε μάλλον δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε ούτε στις διακοπές σας. Όμως διακοπές, παραλία, άμμος και γκατζετάκια δεν είναι καλό μίγμα, οπότε θα πρέπει να πάρετε τις προφυλάξεις σας.

http://i.huffpost.com/gen/1430193/thumbs/o-VACATION-facebook.jpg

Προσοχή στη θερμοκρασία!

Οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε όλες τις ψηφιακές σας συσκευές. Μπορούν για παράδειγμα, να επηρεάσουν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και τα πλαστικά καλύμματα του κινητού σας ή του τάμπλετ σας. Ακόμα χειρότερα, υπάρχει περίπτωση να “πεθάνει” εντελώς. Ο καλύτερος τρόπος να το προστατεύσετε, είναι να κάνετε ό,τι ακριβώς κάνετε και για την επιδερμίδα σας. Όχι φυσικά να του βάλετε αντηλιακό, αλλά να το φυλάξετε σε μέρος σκιερό. Αν δείτε ότι το κινητό σας υπερθερμάνθηκε από το ήλιο, βάλτε το στη σκιά και αφήστε να κρυώσει σταδιακά. Μην το βάζετε κατευθείαν στο ψυγείο ή σε παγοκύστη. Η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας μπορεί να του προκαλέσει βλάβη. Χρησιμοποιήστε μία βάση ψύξης για το laptop σας, όταν δουλεύετε σε εξωτερικούς χώρους. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν υπερθέρμανση, ακόμα και σε ένα σχετικά καινούριο laptop. Επίσης, ένας μικρός καθαρισμός του ανεμιστήρα και των αεραγωγών του laptop σας, θα βοηθούσε. Φυσικά, για ακόμα καλύτερη προστασία, προφυλάξτε το στη σκιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ