Επιστρέφει ο Α.Τζιτζικώστας στην Ν.Δ.; Αύριο εκδήλωση για τον Κ. Καραμανλή του Αχιλλέα στις Σέρρες - Θα πάει;

Επετειακή εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή θα γίνει αύριο στις Σέρρες , με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ιδρύματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αχιλλέας Καραμανλής, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος θα ανοίξει το πατρικό του Εθνάρχη στην Πρώτη Σερρών και καλεί ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή μνήμης και Δημοκρατίας.

Το απόγευμα στις 6 η ώρα θα γίνει εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Ελπίδα Resort", ανοικτή στο κοινό, με ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, ο οποίος θα πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές στην γενέτειρα του.

Στην επετειακή εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης έκδοση του Ιδρύματος σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη "Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ξένος Τύπος" του συγγραφέα τον Δημήτρη Καιρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr στην εκδήλωση δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αναμένεται να κάνει και δήλωση για τις σχέσεις του με την Νέα Δημοκρατία και την απουσία του από τα γενέθλια του κόμματος στην Χαλκιδική. Εκεί είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση. 

ΑΞΙΖΕΙ: Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία του parapolitika.gr περί παρουσίας του Απόστολου Τζιτζικώστα, είναι λογικό πως θα ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση περί νέας προσέγγισης με την Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ