Η Lady Gaga ιδιοκτήτρια ιταλικού, ο Quentin Tarantino κορεάτικου - Ποιοι άλλοι 6 stars έχουν εστιατόρια;

Μπορεί να...διαπρέπουν στους τομείς τους, ωστόσο πολλοί είναι οι celebrities που δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες στο τομέα της εστίασης.

Η λίστα με τους διεθνείς σταρς που έχουν πετυχημένα εστιατόρια βρίσκεται στα χέρια μας!

Στη πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Bon Jovi, ιδιοκτήτης του Soul Kitchen Restaurant στο New Jersey. Στο Soul Kitchen ο πελάτης δε πληρώνει κάποιο συγκεκριμένο κόστος για το γεύμα του, αλλά όσο θέλει και....μπορεί, αφού υπάρχει η δυνατότητα για κάποιον που δεν διαθέτει το απαιτούμενο ποσό να εργαστεί εναλλακτικά στο service του μαγαζιού!

Ακολουθούν ο Donnie Walhberg & ο αδερφός του,Mark Walhberg  που είναι συνιδιοκτήτες του Walhburgers, στη Μασαχουσέτη. Το Walhburgers είναι γνωστό για τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές του.

Τρίτος στη λίστα είναι ο πασίγνωστος Quentin Tarantino, με το κορεάτικο του "Do Hwa" που βρίσκεται στη Νεα Υορκη. Το Do Hwa είναι ένα απο τα δημοφιλέστερα κορεάτικο εστιατόρια του "μεγάλου μήλου".

Τεταρτή στη κατάταξη αλλά πρώτη σε....τρέλα είναι η Lady Gaga, που έχει επενδύσει στο ιταλικό "Joanne Trattoria". Το εστιατόριο διαθέτει αυθεντική ιταλική κουζίνα.

Ακολουθεί ο Justin Timberlake με το "Southern Hospitality", που βρίσκεται και αυτό στη Νέα Υόρκη.

Το "Rustic" του Francis Ford Coppola, που βρίσκεται μέσα στο κτήμα οινοπαραγωγής του είναι γνωστό όχι μόνο για τα ιταλικά πιάτα του, αλλά και για το γεγονός οτι τα πιάτα ετοιμάζονται απο τον ίδιο τον σκηνοθέτη!

Όταν ο  Zach Braff άνοιγε το 2009 το "Mermaid Oyster Bar" στη Νέα Υόρκη, δε φανταζόταν ότι το εστιατόριο του θα καταφέρει να βρίσκεται τόσο ψηλά στην εκτίμηση των Νεοϋορκέζων, που το κατατάσουν στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια με θαλασινά στη πόλη!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ