Το glamorous 24ωρο του William και της Kate στη Ν.Υόρκη: Οι εμφανίσεις, τα χαμόγελα του ζεύγους και οι συναντήσεις με Beyonce, Jay Z και Hillarry!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη πριγκίπισσα Κάθριν, κατά κόσμο Κέιτ Μίντλεντον.
 

Το «γαλαζοαίματο» ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers, με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να το σχηματίζουν ένα κλοιό γύρω, προκειμένου να εξασφαλίσουν πλάνα και δηλώσεις.
Στο ημίχρονο, πάντως, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ αντάλλαξαν θερμές χεραψίες και φιλοφρονήσεις με την Μπιγιόνσε και τον σύζυγό της, τον ράπερ Τζέι Ζι, κάνοντας ακόμα μία φορά τα φλας να κάνουν τη νύχτα, μέρα!
Με skinny τζιν, μαύρα ψηλοτάκουνα και γκρι παλτό πήγε στο γήπεδο η εγκυμονούσα Kate, η οποία βρέθηκε με τον σύζυγο της και σε σουίτα του γηπέδου, για να δουν από κοντά τους παίκτες του NBA, που τους χάρισαν ένα πακέτο με cup cakes για τις… λιγούρες της δούκισσας και μία φανέλα για τον πρωτότοκο γιο τους.
«Ήταν καλό, πολύ καλό! Πρώτη φορά είδαμε αγώνα του NBA!», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που αστειεύτηκε με τους μπασκετμπολίστες για το ύψος τους και το νούμερο των παπουτσιών τους!

Δείτε όλες τις φωτό εδώ - dailymail.co.uk

Photos: Getty Images

Σχετικά άρθρα:

Σε αυτή της σουίτα του Carlyle Hotel μένουν ο Πρίγκιπας & η Kate στη Ν. Υόρκη: Κοστίζει 14 χιλ. δολ. την βραδιά - όλοι οι χώροι!

Ε, υπάρχει και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ: Συνάντηση με τον Ομπάμα, γλυκύτατος με τη γυναίκα του, ζεστός & ανθρώπινος (φωτό & βίντεο)

24 ώρες της Kate Middleton στη Νέα Υόρκη: Η έγκυος υψηλοτάτη με τα μίνι πλατό, τις δαντέλες και τα χαμόγελα κατακτά την Αμερική! (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ