Η Ελεονώρα Μελέτη σε ταινία πορνό!

«Σοκάρει το πορνό; Αλήθεια; Οι πουτ@νες, οι τσόντες , οι μπάφοι και οι στριπτιτζούδες είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε». Τάδε έφη Ελεονώρα Μελέτη...

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει βάλει στόχο να ζήσει όσα δεν έκανε ποτέ μέχρι τώρα. Μετά την χρήση κάνναβης και το ταξίδι στα ναρκωτικά στην Ολλανδία, το pole dancing και την πιάτσα στη Συγγρού, μπήκε σε νέες περιπέτειες.

Μέσα από την εκπομπή της στο Etv αυτή την εβδομάδα ζει στον κόσμο των ταινιών πορνό. Μάλιστα, η παρουσιάστρια το δημοσιοποίησε η ίδια, αναρτώντας φωτογραφία στο Instagram όπου παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα γυρίσματα σκηνής ταινίας πορνό!

«Tο βιωματικό έχει αξία όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί , Σεξ έχω κάνει… Πορνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετήσει… Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag #11december», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η παρουσιάστρια έγινε σκηνοθέτιδα και προσπάθησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους ακολούθους της, οι οποίοι αντέδρασαν στο θέαμα του πρωταγωνιστή να κάνει στοματικό έρωτα στην παρτενέρ του. Η απάντηση της; «Η ηθικολογία δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, προτιμώ την ελευθερία λόγου… Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό στην εικόνα. Όταν βλέπεις τον σύντροφο σου γυμνό, τον θεωρείς ορισμό της ξεφτίλας;», «προφανώς υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές και το πορνό με το βρώμικο κ το προκλητικό. Και προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού, το στριπτιτζάδικο και τη τσόντα. Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία κ πολλά άλλα “σοβαρά” της εκπομπής. Οι πουτ@νες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες – χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν κ δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες άλλα η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε. Σοκάρει το πορνό; Αλήθεια; γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι; γι αυτό η λέξη πορνό είναι 1η στο google σταθερά; γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σελίδες; δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πορνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly… Ας είμαστε ρεαλιστές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ