Η τελευταία εμφάνιση της Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό λίγο πριν γεννήσει: με ωραίο φουστάνι εγκυμοσύνης Αkris (Φωτό)

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη γέννα! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλίν θα γίνουν πρώτη φορά γονείς, τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, και όπως έχει γίνει γνωστό περιμένουν δίδυμα!

 

Η 36χρονη Σαρλίν και ο 56χρονος Αλβέρτος παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 και από εκείνη τη μέρα οι Μονεγάσκοι αναμένουν με αγωνία τη γέννηση του διαδόχου της δυναστείας των Γκριμάλντι που μετράει 700 χρόνια ηγεμονίας. Αν όντως η Σαρλίν περιμένει δίδυμα, «τυχερό» θα είναι το πρώτο, ακόμα κι αν βγει με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά από το δεύτερο!

Θυμίζουμε πως ο Αλβέρτος, γιος του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου: πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Νικόλ Κοστ και την 22χρονη Τζάσμιν, κόρη της Αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο.

Πηγή: parismatch.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ