Smile: Η τελευταία χριστουγεννιάτικη τρέλα; Πολύχρωμες μικροσκοπικές μπάλες αξεσουάρ στα γένια-κλαδιά των ανδρών!

Ο Mike Kennedy και η Pauline Ashford της διαφημιστικής Grey London, είναι οι δημιουργοί των Beard Baubles, μιας αρχικά φιλανθρωπικής και εορταστικής ιδέας στολισμού των... γενειάδων, που ζήλεψε μέχρι και η Samsung!

Πρόκειται για μια συνεργασία με την αυστραλιανή καμπάνια  του Jimmy Niggles ( aka Scott Maggs), ο οποίος ξεκίνησε την εκστρατεία κατά του καρκίνου του δέρματος "Beard Season" μετά το θάνατο του φίλου του Bonny, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Mike και η Pauline  ήθελαν να δημιουργήσουν μία φιλανθρωπική ευχετήρια κάρτα η οποία να είναι παράλληλα και πραγματικό προϊόν. Και τι καλύτερο από χριστουγεννιάτικα στολίδια να κοσμούν τα γένια σας; Μήπως τα Beard Bubbles είναι τα νέα "κιτς" χριστουγεννιάτικα πουλόβερ; Όπως και νά 'χει στο εξωτερικό έχουν όλοι τρελλαθεί με αυτό το νέο trend!

 Τα BEARD BAUBLES έχουν κάνει τόσο πανικό, που τα στολίδια έχουν ήδη εξαντληθεί!

Μάλιστα το trend αυτό οδήγησε κι άλλες διαφημιστικές εταιρίες να "μπουν" σε εορταστικό κλίμα. Μετά τα Beard Baubles έρχονται τα Jingle Beards, η νέα καμπάνια της Samsung για να πλασάρει το νέο της κινητό, Samsung Galaxy Note Edge εν όψει Χριστουγέννων:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ