Παρολίγον μοιραία η πτώση της Αθηνάς Ωνάση από το άλογό της που σκοτώθηκε - Βίντεο και συγκλονιστικές φωτό από το τραγικό συμβάν της «χρυσής» κληρονόμου

Εμβρόντητοι έμειναν οι θεατές αλλά και οι διοργανωτές των διεθνών Ιππικών Αγώνων στη Γενεύη της Ελβετίας, βλέποντας την Αθηνά Ωνάση να πέφτει μαζί με το άλογό της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της επίδειξής τους. 

Όπως έγινε γνωστό, η «χρυσή κληρονόμος» δεν τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ωστόσο το άλογό της, ο Ad Camille Z-Zang, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβά στον κόσμο, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Για να προλάβουν τα χειρότερα, οι διοργανωτές έστειλαν τη στιγμή του ατυχήματος, εσπευσμένα στο τερέν, ένα ανυψωτικό μηχάνημα για να σηκώσει το άλογο από την Αθηνά Ωνάση και να τους παρασχεθούν εσπευσμένα οι πρώτες βοήθειες. Αυτό που προκάλεσε πάντως μεγάλη εντύπωση, είναι το πώς μια τόσο έμπειρη αναβάτης και ένα τόσο καλά εκπαιδευμένο άλογο αγώνων, έπεσαν και χτύπησαν τόσο άσχημα από ένα απλό εμπόδιο αγώνων. 

Δειτε καρέ καρέ τη στιγμή της πτώσης:

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ