Η Μαρίνα η εντυπωσιακή σύζυγος του Γ. Πατούλη άψογη οικοδέσποινα στο δικό της Δήμο Πεύκης & στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Μουσική πανδαισία υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικών ακουσμάτων, εορταστική ατμόσφαιρα, πλήθος κόσμου και έντονος ενθουσιασμός συνέθεσαν το δημιουργικό πάζλ καλλιτεχνικής έκφρασης κατά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η οικοδέσποινα της βραδιάς, Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη υποδέχτηκαν τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που προσήλθαν αθρόα στο Δημοτικό Θέατρο για να παρακολουθήσουν την τελετή της αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ενώ χειροκρότησαν με θέρμη όλοι μαζί τους συντελεστές της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Μιας βραδιάς που ξεχώρισε για τον πλουραλισμό της σύνθεσης των πολιτιστικών δομών του Δήμου, για την καινούργια φιλοσοφία που εγκαινιάζει το ΠΕ.Α.Π., υλοποιώντας εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, που προάγουν, τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς. Την έναρξη και το κλείσιμο της μαγευτικής βραδιάς έκανε η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, ενώ ακολούθησαν με πλήρες μουσικό πρόγραμμα οι Χορωδίες του ΠΕΑ.Π. και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου. 

Η κα Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, κατά την ομιλία της, δεσμεύθηκε για την ενδυνάμωση του κοινωνικού χαρακτήρα όλων των Πολιτιστικών Δομών της πόλης, με επίκεντρο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως την Τρίτη ηλικία, τρίτεκνες, πολύτεκνες  και μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους και απόρους. 

«Αυτά τα Χριστούγεννα, ας μη στολίσουμε τα δέντρα με ευχές αλλά με πράξεις. Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα, Στολίδια στα δέντρα οι Αξίες μας, φως στη ζωή μας το χαμόγελο των ανθρώπων. Σας προτρέπω, λοιπόν, όλοι μαζί να ανάψουμε το δέντρο μέσα μας, να το στολίσουμε με ηθικές αξίες, να βάλουμε κορδέλες με τα χαμόγελα των παιδιών μας και να ψιθυρίσουμε την «Άγια Νύχτα» στο αυτί των Συνανθρώπων μας» τόνισε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ