Ο John Galliano μεταμορφώθηκε σε σοβαρό καθωσπρέπει κύριο: Καμμία σχέση με τον τρελάρα εκκεντρικό & αντισημίτη!

Ας όψεται η νέα του δουλειά. 

Αν δεν ήταν ο οίκος Martin Margiella για να του προσφέρει το πόστο του επικεφαλής γιά τον σχεδιασμό της νέας κολεξιόν και να του δώσει και δεύτερη ευκαιρία, ίσως είχε παραμείνει τρελός και extravagant, θεαματικός μέχρις αηδίας και κυρίως προκλητικός μέχρις παρεξηγήσεως.

Ποιος ξεχνάει την μοιραία βραδιά που μεθυσμένος μίλησε κατά των Εβραίων μέσα σε ένα μπαρ και απολύθηκε από τον οίκο Dior στον οποίο ωστόσο είχε ξαναδώσει πνοή; 


Τώρα έβαλε γραβάτα και κουστούμι πέταξε τα φτερά και πούπουλα και βάλθηκε να μας πείσει ότι είναι καθωσπρέπει κύριος. Επικεφαλής του οίκου Martin Margiella, συναντήθηκε με την Anne Wintour την "νονά" της μόδας και νάτος, έτοιμος για να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν. Εγώ πάντως τον βρίσκω πολύ καταπιεσμένο...

''Τα είχα όλα και ήμουν δυστυχισμένος. Τώρα είμαι ευτυχισμένος''

Σε συνέντευξή του στο Canal+, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής και «ψυχή» του οίκου Dior μίλησε για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε τον Φεβρουάριο του 2011. Και απόδωσε την κόλαση που πέρασε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το περιστατικό που τον στιγμάτισε

Η υπόθεση χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2011. Στη βεράντα του La Perle στο Παρίσι, ο μεθυσμένος Τζον Γκαλιάνο απευθύνεται σε περαστικούς και τους προσβάλλει λέγοντας: «Βρώμικο εβραϊκό πρόσωπο, θα έπρεπε να είναι νεκρός» και «Γαμη@@@@ ασιατικέ μπάσταρδε, θα σε σκοτώσω». Τα σχόλιά του κάνουν τον γύρο του κόσμου. Απολύεται από τον οίκο Dior και περνά από δικαστήριο.

Επιμέλεια: Ε.Ν 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ