Το χαμόγελο του Τόνυ Άντονυ "έσβησε": Ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης, νικήθηκε από τον καρκίνο - Καλό ταξίδι, Τόνυ!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα αν και οι περισσότεροι γνώριζαν ότι ο Τόνυ Άντονυ εδώ και καιρό έδινε μάχη  με την επάρατη νόσο.  

Δυστυχώς χθες κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά αλλά και τους φίλους του.

Αύριο σε εκκλησία του Αιγάλεω θα πραγματοποιηθεί ψαλμωδία για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν προσωπικά ή τον αγάπησαν μέσω της καλλιτεχνικής του πορείας και κατόπιν ο αδερφός του θα μεταφέρει την σωρό του στο εξωτερικό όπου και θα αποτεφρωθεί μετά από επιθυμία του ηθοποιού.

Αντί στεφάνων οι συγγενείς του ζήτησαν να δοθούν τα χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού.

Who is who

Ο Τόνυ Άντονυ (πραγματικό όνομα Αντώνης Κόνιαρης, γεν. Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 1948) ήταν Έλληνας ηθοποιός και μίμος.
Εμφανίσθηκε σε πολλά θεατρικά έργα κι επιθεωρήσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα, μεταξύ των οποίων και πολλές βιντεοταινίες. Ακόμη, είχε πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σαν καλλιτέχνης της stand-up Comedy. Σημαντικός ήταν ο ρόλος του στην πρωτότυπη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους». (πληροφορίες wikipedia)

Σημείωμα της Ειρήνης Νικολοπούλου

Δεν το πιστεύω αγαπημένε μου Τόνυ, έτσι συμβαίνει πάντα ο θάνατος είναι απίστευτος. Δεν είναι υπερβολη,δεν είναι περιττά αυτά που θα πω για τον Τόνυ Άντονυ, με τον οποίο συνεργάστηκα το 1988 για έναν ολόκληρο χρόνο, στην πρώτη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με τίτλο «Τα πρωινά», στην ΕΡΤ 2.

Ο Τόνυ Άντονυ με τον Χάρη Ρώμα είχαν αναλάβει να γράφουν και να παρουσιάζουν τη χιουμοριστική σελίδα αυτού του πρώτου πρωινάδικου. Ήταν ο πιο γλυκός και ζεστός άνθρωπος που γνώρισα στον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης. Με έκανε να γελάω όχι μόνο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Είχε πάντα την καλή κουβέντα στο στόμα του. Είχε πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο. Στα πολύ δύσκολα εκείνης της πρώτης εκπομπής που βγήκε στον αέρα και που άρχιζε περίπου στις 8 και τέλειωνε όταν... τέλειωνε - γιατί δεν υπήρχε ενταγμένο πρωινό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση - ο Τόνυ έλεγε ένα αστείο και έπαιρνε από πάνω μου το άγχος της ευθύνης! 

Στο καλό Τόνυ! Ελπίζω να σε συνοδεύουν πολλές μα πολλές ευχές μαζί με τη δική μου για καλή ανάπαυση...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ