Αλέξης Τσίπρας: «Επικίνδυνος για τη χώρα ο Σαμαράς - Ικανός να σκηνοθετήσει ως και bankrun»

Βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε να τρομοκρατήσει τους βουλευτές για να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Aλέξης Τσίπρας σε πρωινή σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

 

«Κυβέρνηση και Τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική "Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων". Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.

Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

Σημείωση: «Βank run» = «τραπεζικός πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ