Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις από σήμερα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα!

Και να που  το  2014, λίγες μέρες πριν μας εγκαταλείψει, εξακολουθεί να μας  εκπλήσσει ( όχι πάντα ευχάριστα..)

Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, μια εβδομάδα πριν από τις μέρες αγάπης και ελπίδας όπως πάντα προσμένουμε, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη ψυχραιμία, αυτοκυριαρχία, και κυρίως αντοχή, καθώς  οι πλανήτες και τα άστρα κάνουν  ότι μπορούν για να αναστατώσουν όλα τα ζώδια.. Συγκεκριμένα, το τετράγωνο Ουρανού –Πλούτωνα, που έχει στην ..παρέα του και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, προκαλεί αναταράξεις , εντάσεις, γκρίνιες, και.. γιατί να το κρύψουμε..  χωρισμούς.. 
 
Ας δούμε αναλυτικά για τα ζώδια την επιρροή των εβδομαδιαίων αστρολογικών όψεων της εβδομάδας που ακολουθεί!
 
Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας: Ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ» που φέρνει ζάλη…
 
Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με τον Ουρανό να έρχεται σε ορθή πλέον φορά στο ζώδιο του Κριού, κορυφώνοντας για μία ακόμα φορά την δυσαρμονική όψη του με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η δυσαρμονία του Ουρανού με τον Πλούτωνα, δίνει το μήνυμα, σε όλα τα ζωδια,  ότι για να χτίσουμε γερές βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας, πρέπει πρώτα να κάνουμε μία ολική κάθαρση και να απομακρύνουμε από κοντά μας κάθε τι φθαρμένο. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα συχνά μας έχει ανατρέψει όλα αυτά που πιστεύαμε ότι ήταν σίγουρα και σταθερά και δοκίμασε τα όρια της αντοχής μας, δημιουργώντας ισχυρές «δονήσεις», που μας ανάγκασαν να κάνουμε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή μας.
 
Το Σαββατοκύριακο 20 με 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα συμμετάσχει και αυτή με την σειρά της στην σκληρή όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Το τέλος της εβδομάδας λοιπόν, αναμένεται να έχει την μορφή ενός εκρηκτικού κοκτέιλ, που προκαλεί ζάλη και φέρνει αναταραχές στον τομέα των σχέσεων. Ένα Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, θα δημιουργηθούν, για όλα τα ζώδια,  ξαφνικές και αναπάντεχες εξελίξεις  στις σχέσεις τους που θα φέρουν τα πάνω κάτω! Λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο του το 2014, θα ξεκαθαρίσει με έναν κάπως επώδυνο τρόπο τις σχέσεις μας, αφήνοντας στο πλάι μας μονάχα ό,τι αξίζει. 
 
Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα επηρεάσουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού  (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω: Η λογική έχει το προβάδισμα…
 
Την Τρίτη στις 16 του μήνα, ο Ερμής κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Αιγόκερω και η σκέψη μας γίνεται πλέον «τετράγωνη», το μυαλό θα είναι κοφτερό και οι αποφάσεις μας θα στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην λογική! Τα ζώδια του Καρκίνου και του Αιγόκερω θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους και τις σχέσεις τους. Τα ζώδια πάλι  του Ταύρου και του Σκορπιού θα διαπραγματευτούν, θα συμφωνήσουν, θα δεχτούν προτάσεις και θα ταξιδέψουν, ενώ  τα ζωδια της  Παρθένου και των Ιχθύων   θα κινηθούν πιο μελετημένα και θα έχουν ειδήσεις, εξελίξεις και αποφάσεις, που θα αφορούν στην αισθηματική τους ζωή…
 
Αυτά ακριβώς είναι και τα ζώδια που θα δεχθούν την εύνοια του Ερμή από τον Αιγόκερω!
 
Οι Κριοί και οι Ζυγοί, είναι το «δίδυμο» που με απόλυτο τρόπο θα διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και αν κριθεί απαραίτητο θα δώσει μάχη ή και καβγά!
 
Το Σάββατο στις 21 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας θετικές αισθηματικές ειδήσεις στα ζωδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζωδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.
 
Ο Άρης από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ώρα για δράση και αλλαγή
 
Μπορεί αυτή την εβδομάδα πολλοί να τα βρουν «σκούρα» και να κουραστούν από τις απροσδόκητες ανατροπές στην αισθηματική τους ζωή, θα υπάρξουν όμως και κάποιοι ευνοημένοι! Το εξάγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό, θα φέρει θετικές αλλαγές, ευχάριστες εκπλήξεις, δραστηριοποίηση, και όμορφες περιπέτειες στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς ( εκτός Κριών και Ζυγών), και συγκεκριμένα στα ζώδια των Διδύμων, του Τοξότη, του Λέοντα, και του Υδροχόου, που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
 Πηγή: astrologos.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ