Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βενιζέλος προς Τσίπρα: «Αγόρι μου, γιατί θες να βουτηχτείς στα σκατ@; Θα σε γ@μήσουν μόλις αναλάβεις...»

Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ@@@σουν με το που αναλάβεις...». Αυτά, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο, στη νέα στήλη του στα «Νέα», ειπώθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να δώσει συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα.

- «Μα, τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή», είπε ο Βενιζέλος με τη... σοφία και την εμπειρία που διδάσκει ότι, πράγματι, τις περισσότερες φορές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται και πρωθυπουργός.

- «Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Και μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος του θύμισε τι θα του κάνουν οι δανειστές.

ΠΑΣΟΚ: Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

Με μια χλιαρή ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

«Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν.

Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ