Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πρώτη ψηφοφορία για Σταύρο Δήμα: 160 «ΥΠΕΡ», 135 «ΠΑΡΩΝ» - «Ναι» από Μάρκου, Ψαριανό, Αηδόνη, Νταβρή & Λυκούδη

Οι εκπλήξεις που επεφύλαξαν οι βουλευτές στην πρώτη ψηφοφορία ήταν το «παρών» των ανεξάρτητων Παναγιώτη Μελά και Γιάννη Κουράκου οποίοι προσμετρούνταν στα «ναι».

Οπως αναμένονταν υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν οι ανεξάρτητοι Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Νταβρής, Κατερίνα Μάρκου και Χρήστος Αηδόνης.

Επιπλέον στα αξιοσημείωτα οι απουσίες των δύο πρώην χρυσαυγιτών Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα και της Αννας Χατζησοφιά του ΣΥΡΙΖΑ (αντικατέστησε τον Δημήτρη Παπαδημούλη) η οποία δήλωσε ότι θα ψήφιζε παρών αλλά η ψήφος της δεν προσμετράται . Η απουσία του Γιώργου Κασαπίδη ήταν αναμενόμενη καθώς πέθανε σήμερα ο πατέρας του, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του ανεξάρτητου Κώστα Γιοβανόπουλου, ο οποίος πήγε στην κηδεία του πατέρα του Κασαπίδη.

Παρών ψήφισαν επίσης οι ανεξάρτητοι Βύρων Πολύδωρας, Πέτρος Τατσόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Βασίλης Καπερνάρος, Οδυσσέας Βουδούρης, Νίκη Φούντα, Μίκα Ιατρίδου, Πάρις Μουτσινάς, Παναγιώτης Μελάς, Γιάννης Κουράκος. Οπως είχε δηλώσει παρών ψήφισε ο Βασίλης Οικονόμου καθώς και οι Μίκα Ιατρίδη, Πάρις Μουτσινάς, Βασίλης Καπερνάρος και Βύρων Πολύδωρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ