Την επανεμφάνιση τους στην Βαρβάκειο έκαναν οι γυναίκες και με τα μαύρα τζιπ - μοίρασαν φαγητο και χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς!

Επέστρεψαν και φέτος στη Βαρβάκειο Αγορά οι μυστηριώδεις γυναίκες που μοίρασαν χιλιάδες ευρώ σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν για τα ψώνια του εορταστικού τραπεζιού.

Περίπου στις 11 το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία πως 12 γυναίκες έφτασαν στη Βαρβάκειο με τζιπ ή βαν και διασκορπίστηκαν στα μαγαζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκες που εργάζονται ως διοικητικοί υπάλληλοι σε πολυεθνική εταιρεία, της οποίας το όνομα κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Μπήκαν στην αγορά, πήγαν στα μαγαζιά και έδωσαν στους ιδιοκτήτες από 3.000 ευρώ προκειμένου εκείνοι να προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα στους καταναλωτές, οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αυτά που ήθελαν για το εορταστικό τραπέζι.

Υπενθυμίζεται πως οι γυναίκες αυτές είχαν επισκεφθεί ξανά τη Βαρβάκειο και τα προηγούμενα χρόνια, Χριστούγεννα και Πάσχα, προσφέροντας χιλιάδες ευρώ για βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πάντως τις γυναίκες αυτές -όπως και τα προηγούμενα χρόνια- δεν καταφέρει κανείς να τις απαθανατίσει σε φωτογραφία.

Μάλιστα, την περσινή χρονιά κάποιοι μιλούσαν για ένα καλοστημένο κόλπο στην προσπάθεια των κρεοπωλών να προσελκύσουν κόσμο στα μαγαζιά της οδού Αθηνάς, όπως είχε γράψει η «Ημερησία». «"Πενία τέχνας κατεργάζεται" και όπου "πενία" η πτώση των πωλήσεων λόγω της κρίσης και όπου "τέχνας" το παραμύθι με τις κυρίες και τα τζιπ...», ανέφερε το περσινό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ