Μόνο στο eirinika: Ντόρα Μπακογιάννη: «Πάμε σίγουρα για εκλογές - Ετοιμάζω την προεκλογική μου εκστρατεία!»

Η πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη, στην αποψινή Χριστουγεννιάτικη δεξίωση που παρέθεσε ο Βρετανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζον Κίτμερ, στο Κολωνάκι προς τιμήν των εκπροσώπων του διπλωματικού και του πολιτικού κόσμου, εμφανίστηκε απόλυτη σίγουρη για το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του eirinika.gr, η κα Μπακογιάννη, συνομιλώντας (στα γνωστά πηγαδάκια των δεξιώσεων) με τον Γάλλο & τον Γερμανό πρέσβη, είπε: «Δεν πρόκειται να πετύχουμε τους 180, πάμε με κάθε βεβαιότητα για εκλογές». 

Tη βεβαιότητά της, εξακολούθησε να μοιράζεται και με αρκετούς προσκεκλημένους που έσπευδαν με αγωνία να τη ρωτήσουν,  «τι γίνεται τώρα μετά την πρώτη ψηφοφορία που έδωσε 160»; Η Ντόρα Μπακογιάννη, με τη διάθεση και τη ζέση της... πρωτάρας, τόνισε: «Ακούστε, πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει αμφιβολία και ετοιμαστείτε να με ψηφίσετε, όσοι είστε στην Α' Αθηνών». 

Να σημειωθεί ότι, η κα Μπακογιάννη εμφανίστηκε υπέρκομψη με μαύρο κοστούμι, ασπρόμαυρο πουκάμισο και διακριτικά σκουλαρήκια. Εκείνο που έκανετη μεγαλύτερη εντύπωση όμως, είναι ότι έχει αφήσει πολύ μακριά τα μαλλιά της. 

Ε.Ν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ