Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να κάνετε με μια κάλτσα 7+1 tips - πως θα πλύνετε & θα αποθηκεύσετε τις καλτσούλες σας!

Οι περιποιημένες κάλτσες, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο στυλ σας. Φροντίστε τις κάλτσες σας σωστά μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής τους.

Αλλάζετε τις κάλτσες σας καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο περιορίζετε τη φθορά λόγω χρήσης. Φορώντας φρεσκοπλυμένες κάλτσες κάθε μέρα, κρατάτε τα πόδια σας καθαρά και υγιή.

Ταξινομήστε και αποθηκεύστε τις κάλτσες σας με βάση το χρώμα και το στυλ τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να φοράτε κάλτσες διαφορετικού χρώματος και θα είστε σε θέση να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι χρώμα κάλτσες χρειάζεται να αγοράσετε για να συμπληρώσετε τη συλλογή σας.

Το μέσα έξω: Για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των καλτσών Πουρνάρα, πλύνετε τις κάλτσες γυρισμένες ανάποδα από την εσωτερική μεριά και τα σκούρα χρώματα χωριστά. 

Για πάντα μαζί: Χρησιμοποιείστε μια ειδική θήκη πλυσίματος ΠΟΥΡΝΑΡΑ για να τοποθετήσετε μέσα τις κάλτσες σας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ξεχωρίζετε τις κάλτσες των μελών της οικογένειας που έχουν διαφορετικά μεγέθη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε ότι οι κάλτσες σας θα είναι ζευγάρι για πάντα και μέσα στο πλυντήριο! Για να τις φυλάξετε, απλώστε τη μία κάλτσα πάνω στην άλλη και τυλίξτε τις σε μια μπάλα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται και πάλι μαζί ως ζευγάρι.

Για να μην σας πάρουν... μυρωδιά:
Η σωστή κάλτσα, βοηθάει στην αντιμετώπιση της κακοσμίας των ποδιών.

Η καλτσοβιομηχανία ΠΟΥΡΝΑΡΑ έχει προβλέψει τις ανάγκες σας και σας προτείνει τη χρήση καλτσών με μεγάλη περιεκτικότητα σε βαμβάκι, κάλτσες απορροφητικές sport (κωδικός 781 & 195), κάλτσες αντιιδρωτικές (κωδικός 150 & 211) καθώς και αντιβακτηριακές κάλτσες (κωδικός 941).

Απαράβατος κανόνας: Να συμβουλεύεστε πάντα τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στην ετικέτα της κάλτσας Πουρνάρα.

Σύμβολα πλυσίματος:
    Απαγορευεται το λευκαντικό
    Απαγορέυεται το στεγνό καθάρισμα
    Απαγορεύεται το σιδέρωμα
     Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 60C ή 140F.

Αγαπώ το περιβάλλον:
Συμβουλές για οικολογική χρήση του πλυντηρίου ρούχων
-Πάντα να γεμίζετε το πλυντήριο. Τα σύγχρονα πλυντήρια ρυθμίζουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το βάρος των ρούχων αλλά η κατανάλωση ενέργειας, νερού και χρόνου που απαιτείται θα είναι παρ' όλα αυτά χαμηλότερη ανά κιλό ρούχων εάν ο κάδος είναι γεμάτος. Ωστόσο, προσέξτε να μην παραφορτώσετε το πλυντήριο γιατί σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο τα ρούχα σας δεν θα είναι καθαρά αλλά και θα χρειαστεί να καταναλώσετε ενέργεια και νερό για να τα ξαναπλύνετε.

-Τα σύντομα προγράμματα σημαίνουν περισσότερο νερό, καθώς χρησιμοποιούν περισσότερο νερό ανά κιλό ρούχων για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, συγκριτικά με τα μεγαλύτερης διάρκειας. Συνήθως, αυτά τα προγράμματα δεν επιτρέπουν την πλύση με γεμάτο πλυντήριο.

-Χρησιμοποιήστε τα προγράμματα για βαμβακερά. Έχουν καλύτερα αποτελέσματα από άλλα προγράμματα ενώ χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και ενέργεια ανά κιλό ρούχων.

Όλη η συνέχεια εδώ - pournara.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ