Γίνε πιο όμορφη χάρη στο κινητό σου: 5 apps ομορφιάς που θα γίνουν οι beauty guru σου!

Αν ανήκεις στις γυναίκες που εργάζονται πολλές ώρες με αποτέλεσμα να μην έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους, θα γνωρίζεις ότι δεν είναι λίγες οι φορές που το smartphone σου έχει λύσει τα χέρια. 

 

Για σένα, λοιπόν, ανακαλύψαμε τις εφαρμογές κινητού, που προσφέρουν συμβουλές, ιδέες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα πολυτελέστατο χώρο περιποίησης. 

My Own App 


Ανεβάζεις μια φωτογραφία σου και η εφαρμογή αναλύει τον αριθμό των βαθιών ρυτίδων και τις λεπτές γραμμές έκφρασης, το ποσοστό των χρωστικών κηλίδων και των σημαδιών γήρανσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκτίμησης θα λαμβάνεις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του προσώπου σου όπως ακριβώς θα είναι έπειτα από την κατάλληλη προτεινόμενη θεραπεία και τις παρεχόμενες συμβουλές φροντίδας.

Make Up For Ever Pocket Studio 


Δυστυχώς δεν έχεις την πολυτέλεια να διαθέτεις προσωπικό μακιγιέρ, όμως χάρη στην εφαρμογή αυτή δεν τον έχεις πια και τόσο μεγάλη ανάγκη. Εκεί σε περιμένουν μια σειρά μαθημάτων, συμβουλών και τεχνικών, πολύ κατανοητά και πανεύκολα στη χρήση, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις βήμα προς βήμα το μακιγιάζ που επιθυμείς ώστε να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε περίσταση.

Bangstyle 


Με την εφαρμογή αυτή θα φέρεις το κομμωτήριο στο σπίτι σου. Διάσημοι hairstylists και fashion editors θα σου προτείνουν εκατοντάδες ιδέες για ένα καινούριο look στα μαλλιά, μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίσεις που έχουν δημοσιευθεί σε μεγάλα περιοδικά μόδας και ομορφιάς, websites και εξειδικευμένα blogs.Επίλεξε τις πιο αγαπημένες σου και άρχισε τους πειραματισμούς.

Calm


Και αφού φρόντισες το δέρμα τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις. Η εφαρμογή ''Calm'' δημιουργήθηκε για να ξεκουράσει το μυαλό σου και να σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος και να ανακτήσεις την ενέργειά σου. Διάλεξε το ιδανικό για σένα background, την μουσική που προτιμάς και ακολούθησε τις οδηγείες που... οδηγούν στην επιτυχία.

Smize Yourself 


Και τέλος, μια εφαρμογή που θα σε διασκεδάσει και θα σε χαλαρώσει. Την δημιούργησε το πρώην top model Tyra Banks ακι σου δίνει τη δυνατότητα να «αλλάξεις» το βλέμμα σου ώστε να δείχνει πιο θηλυκό, άγριο ή εξωπραγματικό. Πώς λειτουργεί; Ανεβάζεις μια φωτογραφία σου στην εφαρμοφή και εκείνη την επεξεργάζεται με ένα ειδικό πρόγραμμα μορφασμών του προσώπου. Φυσικά καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας, σε καθοδηγεί η φωνή της Tyra Banks ώστε να πετύχεις την πιο ακραία εικόνα του εαυτού σου.

Πηγή: madamefigaro.gr- Ζωή Μίχα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ