Smile: Πιάστηκε ο μεγαλύτερος κλέφτης σουτιέν όλων των εποχών - Δρούσε στην Κίνα και είχε πάνω από 2.000 είδη στο σπίτι του κρυμμένα!

Συνελήφθη ο άντρας που είχε την εμμονή να ξαφρίζει τα εσώρουχα των γυναικών που μένουν στη γειτονιά του. 

Ο άντρας που είχε ιδιαίτερη προτίμηση στους στηθόδεσμους πιάστηκε καθώς το ταβάνι του σπιτιού κατέρρευσε από το βάρος των κλοπιμαίων και βγήκαν όλα τα εσώρουχα στη φόρα. Ο 30χρονος κλέφτης, ονόματι Ταν, κάτοικος της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang στη νοτιοανατολική Κίνα, είχε κρύψει στην ψευδοροφή του διαμερίσματός του 2.000 γυναικεία εσώρουχα όλων των ειδών. 

Συνήθιζε να εισβάλλει στα σπίτια των γειτονισσών του όταν εκείνες έλειπαν στη δουλειά χάρη σε ένα κλειδί πασπαρτού που άνοιγε όλες τις πόρτες της γειτονιάς. Η αστυνομία δεν γνωρίζει πώς αυτό το κλειδί βρέθηκε στην κατοχή του διαρρήκτη εσωρούχων. Ο συλληφθείς δήλωσε ότι από μικρό παιδί είχε εμμονή με τα γυναικεία εσώρουχα. Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά παρόμοιων υποθέσεων κλοπών στην Κίνα. Πρόσφατα συνελήφθη ένας 22χρονος στην επαρχία Zhejiang, ο οποίος κατάφερε να κλέψει 17 σετ γυναικείων εσωρούχων μέσα σε 24 ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ