Γιατί διέγραψαν τον Μανώλη Κεφαλογιάννη από την ΕΣΗΕΑ; Τι λέει ο δημοσιογράφος για την συμμετοχή του στην διαφήμιση του Activia!

Στην προσωρινή διαγραφή για 7 μήνες του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, προχώρησε η ΕΣΗΕΑ με ψήφους 3-2, λόγω της συμμετοχής του δημοσιογράφου σε διαφημιστική καμπάνια του προϊόντος «Activia» της εταιρείας Danone. 

Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας.  

Στην απολογία του στο Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, είπε:

«…Αν γνώριζα την έκταση που θα ελάμβανε όλη αυτή η ιστορία, δεν θα είχα κάνει αυτήν την καμπάνια ενημέρωσης κι εξηγώ ότι επειδή είχα λάβει υπόψη μου τον Κώδικα Δεοντολογίας που ανέφερε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που αφορούσαν στην εικόνα μου και στην φωνή μου, ζήτησα επισταμένως να μην αναφέρομαι σε κάποιο εμπορικό προϊόν, ούτε να φαίνομαι στην ίδια εικόνα με αυτό, κάτι που έγινε αποδεκτό».  

Σημειώνει ακόμη ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων: «Σας γράφω αυτό το υπόμνημα σε μία δύσκολη στιγμή, καθώς η εκπομπή μου στο «Mega» δεν έχει ανανεωθεί για την περίοδο 2014-2015, με αποτέλεσμα εγώ και άλλοι 4 συνεργάτες μου δημοσιογράφοι να χάνουμε την κύρια πηγή εισοδήματός μας. Τελικά αυτό είναι το ζητούμενο, να μείνουμε όλοι άνεργοι για να μην είμαστε πειθαρχικά ελεγκτέοι;» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ