Μόλις χώρισαν!Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ & ο Τιμ Μπάρτον δεν είναι πια μαζί ύστερα από 13 χρόνια και δύο παιδιά!

Οι δυο τους, έμοιαζαν είναι πολύ κοντά, μεγαλώνοντας 2 παιδιά και πρωταγωνιστώντας σε μεγάλες επιτυχίες.

Την Τρίτη, μια πηγή είπε στο People οτι μετά απο 13 χρόνια σχέσης η Helena Bonham Carter και ο Tim Burton χώρισαν. Ωστόσο, τον προηγούμενο μήνα στο Λονδίνο, στη Winter Wonderland έδειχναν πολύ χαρούμενοι με τα 2 τους παιδιά, τον 11χρονο Billy και την 7χρονηNell.

Η 48χρονη ηθοποιός και ο 56χρονος σκηνοθέτης δεν παντρεύτηκαν ποτέ, ενώ το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001, όταν εκείνος τη σκηνοθέτησε στη ταινία ''Planet Of The Apes''.

Είχαν μια πολύ αντισυμβατική σχέση, αφού έμεναν σε διπλανά σπίτια που επικοινωνήσαν μέσω ενός δωματίου.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι το Σεπτέμβρη του 2013, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του Βρετανού σκηνοθέτη να έρχεται κοντά με μια άλλη γυναίκα, αλλά η Helena δήλωσε οτι οι φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν ήταν ανυπόστατες.

Οι δυο τους, παρόλο που συνεργαζόντουσαν αρκετά συχνά είχαν μια ιδιαίτερη επαγγελματική σχέση με συχνές διαφωνίες, ειδικά κατά τα γυρίσματα της ταινίας Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street το 2007.

Ο Burton είχε δηλώσει τα εξής:
''Επιβιώσαμε σαν ζευγάρι, αλλά δεν ήταν πάντα εύκολο. Τα γυρίσματα του Sweeney Todd ήταν η χειρότερη περίοδος, ωστόσο μετά έμαθα οτι η Helena ήταν έγκυος στη Nell κι έτσι κατάλαβα απο πού προέρχονταν αυτή η παράξενη συμπεριφορά της.''

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ